Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Со милион евра хмм...:raz:
Половина би ги ставила во банка најверојатно, а со другата половина ќе се прошетам и ќе купам по некој подарок за мене и моите најблиски...и така

Нели имаше ваква тема некаде?
Во секој случај,милион евра:
-Куќа од дрво на островот Гоа во Индија.
-Стан во Амстердам(по можност пред улаз да има Кофишоп,за да не јадам многу пат).
-Уште една куќа во Перу,во близина на Андите.
-100 кила канабис и печурки.
-И со останатите пари би ги посетил сите можни Goa Trance фестивали во светот и би организирал неколку во Македонија.
-Ако остане нешо,во добротворни цели.
Леле ама озбилно ја сфати темава,како веќе да ти ги дале парите.:pos:

Шо се милион евра бе одма ќе ги спичкам:pos2: треба да станат некое појако цифриче па да можеш на раат да ги трошиш

Polojnata ce gi vratam,drugata polojna neka me poceka!!!:):):)

Би купил терен за кошарка и солиден ПЦ. Другите ги давам на добротворни цели.

Најпрво сигурно би отишла во шопинг, би си купила се што ќе ми се допадне, и да, сигурно би си купила нов мобилен телефон и компјутер со рамен екран, а можеби и нов домашен телефон. :)
Сигурно за неколку дена би ги потрошила парите како што сум "нескромна". :pos: :pos:
А даааа, за малку да заборавам. Би отишла на одмор или во Шпанија, или во Италија, или во Париз. :icon_lol:

Комплетно реновирање дома, добар шопинг, вложување во квалитетно домашно студио, автомобил,некоја недвижнина би купила(плац, стан, куќа...), ќе го честам цело друштво со патување низ светот, а рестото(ако остане)за добротворни цели

Имам одлично место за викендичка на Пелситер, таму правам хотелче, и си купувам нов Мерцедес Ц-класа горе долу 400-500 илјади. Остатокот ке отиде во добротворни цели.

Bi go pokril minusot na kartici, a posle ne znam ce vidime :)

Ce im najdam care, mozda ce gi ubacam na smetka i ce ziveam od kamata :pos2:

кога се снаоѓаме со 200-300 евра месечнокако да ги потрошиме па за 1000000 е многу лесноке ги средиме во краток рок ,многу работи ни недостасуваат но сепак би ги вложил во недвижнина тоа е капитал што од него нема загуба

Ќе купам некои ситници , па ќе купам акции , и недвижности кои ќе ги давам под наем .
Потоа ќе купам куќа , па кола ..
Ќе дадам и поголем број на пари на хуманитарни цели .

Точак осумнаесто брзинец!:)
Нов Хард
Лаптопче
иии ке забораев за малце
Патики бе ми се скинаа прегес стариве:(

So ovaa suma na pari prvo bi si go sredil zivotot a pak drugite pari bi gi dal vo dobrotvorni celi!!! ama i nesto da ostane za mene !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom