Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
па да, првиот пост е најреален.. а инаку како во една приказна со Ѓорѓи Колозов= Мамо сакам се!

Гледаме, со оглед на тоа што четири постови напиша еден испод друг.

Па ке си купам за секоја соба прочистувач на воздух, куќа имам не ми треба,галардо обавезно ... ке земам машина од компјутер, озвучување, најнова технологија од се по нешто.. друите ке ги орочам у банка :)

Него јас не се произнесов на темава.

Ќе потрошам милион евра за размазување и вообичаеното i_am_rich клише(скапи часовници, кола, палата). A со другите, ќе купам акции во Мајкрософт, Гугл и Оракл.

pa vaka toa ne e problem: kako da se potrosat... ke pocnam so nekoe patuvanje na maldivi, havai ili dubai :)i na nekoja plaza ke razmisluvam na sto ke gi potrosam parite ( a da i na fax na hemija ke mu dadam 200 evra za edna 6-ka, a na anatomija 600 isto za 6)pa da ne me maltretiraat veke. a dr predmeti ke si gi ucam...

im go kupuvam imotot na site komsii okolu mene i pravam eden ogromen fudbalski kompleks.kukata ja pravam nesto megu zgrada i palata imam tocna predstava kako bi izgledala,pravam edna kolekcija od dzipovi za drugo zdravje prvin da gi dobijam pa posle ke domislam

Ke go odnesam deckoto na pat okolu svetot, ke mu otvoram najspremno studio za da si snima pesni i ke si otvoram nekoj biznis za mene.Ako ostani nesto ke doniram vo dobrotvorni celi.

Прво ќе избегам од дома. Ќе се преселам во Белгија (со мажот, одкако ќе ја направи својата фамилија среќна, разбира се(види мислење #13)), следуваат Смарт, куќа, мобилен, фотоапарат, облека, облека, облека, и остало за храна...
п.с. на брат ми скејт, гитара, сноуборд, дуксери од Елемент...

Ќе ги вложам да си најдам секси, згоден и млад маж со 10 милјарди евра... е тек тогаш да почнам да размислувам за трошење пош ова 10миљјона се ситница за мене... :pos2:

прво се снабдувам со цел арсенал оружје... го купувам милан... се селам на мојот приватен остров кај што нема зима, снег и такви глупости... најблиските ги селам на следниот остров најблиску до мене... на маж ми му подарувам еден остров претворен во харем... и за мене исто... и за да не сјебам све парите одеднаш ќе калапам пари преку нет.

ќе му ги поделам на сиромаси,и некои кои имаат потреба од операции такви работи.:smir:

Пола од парите одма давам во хуманитарни цели......

Со другата половина ќе започнам бизнис....сосема доволни се за она што го имам замислено.

И во секој случај ќе се почестам со една вила некаде на море....добра јахта и обавезно БМВ 5-ка.....

Kje zemam 1 milion za lichni troshoci da se isfuram na pocetokot, ke stavam 2 milioni na strana u slucaj da ne uspee investicijata, ke dadam 2 milioni na dobrotvorni celi, a drugite 5 kje gi vlozam vo nekoja pametna investicija za da ne ostanam samo na tie 10 milioni, tuku da bidat 10 milioni godishno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom