Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
))
))) i nesto za niv da napraat uste nekoe bolje forumce...posto ja otvorija temata...pa ke si prakjame poracinja koj od havai, solun ili bilo kaj ke bidat fackive...
тешко е до тие 10 да се дојде,после лесно е да се зголемат со неколку паметни инвестиции...а да зборот ми беше ке уживам,ке земам неколку коли што не сум можел да си дозволам ни да ги сонувам некое добро куќиче итн,итнЈас ќе зеам ќе тргнам 9 милиони на страна прво у инвестиции ти текнуе...Данок Чао
Е сеа со тие еден милион...Прво ја носам сестра ми у CareFour у грчка и сите кукли од таму и ги зиам...И зиам најубаф розев телефон и све што сака она по избор...
Мајка ми и татко ми ги праќам у изоземство (Негде Кариби) на двенеделен одмор...
Становите и куќата што ги иам ги продавам...значи негде ќе дојам у плус 300.000 евра ако не и више...
После зиам еден стан од 120 м2 у Тафталиџе,Викендица у Маврово и Охрид и Две у Грчка за издавање...
Ондак ги викам тие од Ајде Дома да ми ја уредат све тоа внатрешно (пошо сам ќе бидам дома нека ме има на тв)----ако миљони мора да се штеди кај се може
Идам регистрирам Фирма за Компјутерска продажба и сервиси...уствари го купуем Тригер и така е напраена више...
Идам купувам простор у Центар отварам продавница у ГТЦ (две продавници,уствари три) регистрирам на име на мајка ми...
Купувам и простор и и отварам фризерски салон...Го најмуем сергеј и уште некои да работат...пак на име на мајка ми
На татко ми едно Порше Тарга и на мајка ми Мерцедесче А класа...плус еден џип X3 гратис за двајцата да идат до викендиците
А за мене...ако остане нешто од тие миљон можда ќе најдам нешто...Побитно ми е коа ќе ги глеам нив среќни![]()
i ke si otvoram kafic na plaza na Ibica :zlo: Ali nekako mislam deka e bolje da se vratam vo realnosta i ......aj cao odam da vozam roleri.