Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
10 милиона.. хммм една ОГРОМНА КУЌА(вила) со базени игралишта и ред други ствари, неколку коли и мотори од соништата дел ке дадам у хумани цели би си купил послем 2 пионир цд плеера и 3-4 миксети за едитирање тоа не кошта многу околу 10к евра би си напраил хала со најдоброто можно осветлење и озвучење би си го прошетал светот и би уживал во животот колку што можам

Џеј Кеј би го платил да ми пее на роЖденден
Коли, куќи и останати такви ситнурииииииииииии
Комунални трошоци

Ќе си купам фудбалски клуб,како секој прав антиталент шо би сторил.ФК Охрид во Лига Европа,едно 4 милиончиња би фрлил.
Со 2-3 милиони ќе отворам некој бизнис,не е финтата само да ги поебиш.
Едно милионче во банка за билдање камати.
Со другите кеиф терање.

со 10 милиони хм... Би купил куќа убава онака солидна не многу луксузна а не и пак мн скромна :P , потоа би купил едно количе , со другите пари некој бизнис..

Ќе уживам колку со можам, и ќе изградам зграда за социјални случаи.

9.85 милиони во добротворни цели, останатите 150 000 за пост-дипломски во странство и стан или куќа некаде.

Сега вака мислам, ќе видиме дали ќе биде вака ако би дошле тие пари :)

Ке им ги дадам на А1 -да се раздужат.
oh..wait, WHAT the fuck?

Прво, ќе отидам некаде во странство да студирам.
Второ, ќе ставам 2-3 милиони во банка.
Трето, ќе отидам на 3 месечен одмор(Хаваи, Малдиви, Бора Бора...).
Четврто, ќе ги донесам Maroon 5 во Македонија.
Петто, со тие што ќе ми останат ќе изнајмам авион и ќе ги расфрлам парите.Кој сака нека зема.

п.с Голема куќа не сакам.

Веднаш ги давам во некоја хуманитарна организација, сигурно на некој ке му требаат пари ( за лекување, за операции и слично) а на тој начин ке се осекам исполнето бидејки ке знам дека на некој сум му се нашла на помош и на некој начин сум помогнала:)

За мир во светот...хехехех не бе, не сум будала. Ќе ги потрошам на разврат да ти ебам анималното его...

Веднаш ги давам во некоја хуманитарна организација, сигурно на некој ке му требаат пари ( за лекување, за операции и слично) а на тој начин ке се осекам исполнето бидејки ке знам дека на некој сум му се нашла на помош и на некој начин сум помогнала:)

E da be...

Ќе си изградам куќа на некој остров, со базени, игралишта, посебни соби за животни и.т.н (ако имам пари и остров може:P), ќе купам огромна јахта, ке си отворам некој сопствен бизнис и случајно ако останат пари ке си ги стаам на сметка (ке ги орочам, за пак да се зголемат) и тоа е тоа мислам.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom