- Член од
- 6 април 2015
- Мислења
- 429
- Поени од реакции
- 155
Има ли листа колку луге од Македонија ке бидат извлечени во мај 2017 г ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Probaj ocisti cookies,temp ,history files ...etc.И кај мене истата слика се појавува кога ја отворам оваа страница за лотаријата https://www.dvlottery.state.gov/
Може некој да даде совет што да правам. Не можам никако да се пријавам за лотаријата. Само ја има опцијата да проверам дали сум за ланската лотарија извлечен. Никаде нема опција за да се пријавам сега на лотаријата.
Probaj ocisti cookies,temp ,history files ...etc.
momci bas me interesira so ovaa lotarijava eve da kazeme me izvlecat sto ponataka treba da idam na intervju pa posle sto kako bil nekoj izvlecen da pojasni okolu ovaa
Исто и кај мене го прави тоа со Internet Explorer 11. Два пати така ми направи и потоа пробав со Microsoft Edge и конечно добив confirmation numberВака втор пат аплицирам за визава ама првиот пат лани аплицирав од телефон и веднаш го добив бројчето. Сега аплицирам од pc и ме враќа на првата страна кај Entrant information без никакво друго копче. Првиот пат чекав на страната и не ми стигна ништо за цели 40 мин. Сега повторно пробувам да аплицирам и повторно истата постапка ме врати на таа страна и сега чекам. Дали ова е нормално, мислам дали на сите ви се случило и има ли надеж да добиам бројче?
Пробај со Internet Explorer или Microsoft Edge.Околу 300-400 луѓе од Македонија секоја година се извлекуваат на лотаријата, колкумина од нив и ја добиваат зелената карта е друга работа.
Инаку кажи ми како да успеам да се пријавам на лотаријата, кога ја отворам страницата само има опција да видам дали сум извлечен на лотаријата за ланската година.
Го имам проблемот со страницата.
Кажи ми како да го решам проблемот со пријавувањето?
Во другата тема го решија проблемов со бришење на кеш и историја од броусерот, пробај тоа.Некој ако знае да ми каже зошто на официјалната страна на лотријава ми дава само опции за проверување на апликациите за 2017 и 2016, но не и за аплицирање за 2018? Дури и пишува thank you! Периодот за аплицирање за 2017 заврши од таа до таа дата. Јас ли нешто не гледам/ не знам или нешто друго има?![]()
Во другата тема го решија проблемов со бришење на кеш и историја од броусерот, пробај тоа.
Па горе долу се пријавуваат 15 000-16 000, а извлекуваат по 300-400. Шансите се некаде 1:50 отприлика. На секои 50 што аплицирале ќе извлечат еден среќникОколу 300-400 луѓе од Македонија секоја година се извлекуваат на лотаријата, колкумина од нив и ја добиваат зелената карта е друга работа.
Инаку кажи ми како да успеам да се пријавам на лотаријата, кога ја отворам страницата само има опција да видам дали сум извлечен на лотаријата за ланската година.
Го имам проблемот со страницата.
Кажи ми како да го решам проблемот со пријавувањето?
Здраво,да ве прашам дали има врска сликата што не е на бела позадина? И дали можи сега некако да ја изменам ако прат проблем за то.
Probaj ocisti cookies,temp ,history files ...etc.
Исто и кај мене го прави тоа со Internet Explorer 11. Два пати така ми направи и потоа пробав со Microsoft Edge и конечно добив confirmation number
Сo Chrome и Mozilla имав слични проблеми минатите години кога аплицирав. Божем Internet Explorer беше најдобар за аплицирање за лотаријава али изгледа нема врска.[DOUBLEPOST=1475693888][/DOUBLEPOST]
Пробај со Internet Explorer или Microsoft Edge.
Па горе долу се пријавуваат 15 000-16 000, а извлекуваат по 300-400. Шансите се некаде 1:50 отприлика. На секои 50 што аплицирале ќе извлечат еден среќникПа и не се така лоши шансите. Нека ме поправи некој ако грешам
![]()