Добитници на лотарија за САД

• Креатор на темата Креатор на темата noname7
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо ни јас, за жал. Сега ме интересира дали ќе има уште едно извлекување понатаму? Затоа што прочитав во некои постови наназад дека имало извлекување два пати. А?! :unsure:

Toa za dva pati bese vo 2011 godina. Na prvi maj se sluci nekoja greska pa rezultatite gi objavija na 15-ti juli 2011. Nie bevme vo sreknata grupa sto zamina od MK vo 2012-ta godina. I za lani nacuv deka imalo nekakva runda vo oktomvri, ama ne znam sto znaci toa. Site za koi znam deka apliciraa ovaa godina dobija 'has not been selected'. I velat deka bilo mnogu rigorozno za davanje vizi sega, ne samo za lotarijata tuku i za Work&Travel.

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. :mad::mad::mad:

Оваа година,скоро и да нема од Македонија извлечени во лотаријата.Мерките се многу поригорозни за добивање виза,некогаш има доста кандидати кои добиле а некогаш по 3 или 4 пат пробување ги извлекуваат.Мој пријател лани замина, после 5-6 пат пробување.

Оваа година,скоро и да нема од Македонија извлечени во лотаријата.Мерките се многу поригорозни за добивање виза,некогаш има доста кандидати кои добиле а некогаш по 3 или 4 пат пробување ги извлекуваат.Мој пријател лани замина, после 5-6 пат пробување.
Разбирливо ми е за Work&Travel да имаат поригорозни мерки ама за Лотаријава стварно не ми е јасно :confused:

И ние ништо, здравје догодина...

И јас ништо :( . Повеќе среќа наредната година.

Аман бе, има некој што го извлекоа?

i mene istovo,lani beshe pozitivno sdegas negativno,za zal,togash kasno vidov i dok ispratam formulari toa e,sea nishto zdravje vo oktomvri pak

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Јебеш среќу :) ај наредна година од трета среќа можеби :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom