- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.061
Како што кажав во претходниот пост така имам слушнато, но незнам колку е точно.
Ич не е точно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што кажав во претходниот пост така имам слушнато, но незнам колку е точно.
Добро има ли уште некој што доби за 2014, неможам да најдам никој од Македонија. Ако знаете некој ќе ве молам да ми дадете контакт.
И btw, нема врска апликацијата за грин кард со добивање на туристичка виза. АКО те извлечат на лотарија, тогаш неможеш да поднесуваш за туристичка или било каква виза (тоа додека чекаш).
Прашав за добитниците за 2014 што беше извлекувањето во мај. Јас и (сега мојот маж) добивме, но неможам да најдам уште некој од Македонија што добил.
Прашав за добитниците за 2014 што беше извлекувањето во мај. Јас и (сега мојот маж) добивме, но неможам да најдам уште некој од Македонија што добил.
и јас добив ама се зезнав,не ги испратив формуларите мислејки дека сум закаснил со испракјање...па аплицирав пак за наредна година....а и малку ме фати криза...како ке се снајдам таму за работа ако немам никој кој ке ми помогне а и од овде треба сам да си платам превоз...незнам малку е лоша работа со парите.....
и јас добив ама се зезнав,не ги испратив формуларите мислејки дека сум закаснил со испракјање...па аплицирав пак за наредна година....а и малку ме фати криза...како ке се снајдам таму за работа ако немам никој кој ке ми помогне а и од овде треба сам да си платам превоз...незнам малку е лоша работа со парите.....
џабе си аплицирал пак, штом еднаш ќе добиеш и не влезеш во уса во рок од 6 месеци нормално ако пројдеш на закажаното интервју и ти одобрат, веќе не се квалификуваш да аплицираш пак за лотарија. и какво е чувството дека си заглавен овде за навек? безперспективен и очаен, не дека во уса цветаат рози али абре дете дете што ли мислеше со тоа главата..![]()
хехе,формуларите сеуште небеа пратени така да уште и немав влезено во понатамошна процедура...али нема везе тоа е што ке се праи друго...се надевам овојпат нема да згрешам,и така англискиот ми оди добро и компјутериве ее дај боже,инаку ке си тераме маката како останатитењ луге тука.....само се мислев што ли имам вредно да продадам во слушај да одев за УСА