Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали уште важи аплицирањето, и до кога само треба дасе потполни апликацијата? или има уште некои работи позз
Дали во полето за образование може да се штиклира primary school,бидеќи подолу пишува minimum high degree?
А за средно образование кое треба да се штиклира ?Може, ама џабе... Средно школо е минимум образование.
А за средно образование кое треба да се штиклира ?
Дали ќе продолжи ова лотаријава за Зелена Карта пошто овој Трамп зборуваше нешто околу укинување на истата...? Или беше само предлог...
Којзнае. И еден другар беше извлечен пред 2 години, па не го ни повикаа на интервју и се пропадна.За некој среќник,на 7ми мај ќе дојди живот..
мое мислење е да не плаќаш, а дали сте избрани си проверувате на официјалната страна каде што и си аплицираше.[DOUBLEPOST=1556800007][/DOUBLEPOST]Добив изветување вчера на email дека ме извлекле за зелена карта и дека треба да платам 330$ на некоја сметка на име такси и да чекам после тоа во рок од 6 месеци за интервју.дали е лажна пошта и каде и како да проверам дали навистина сум избран
Sent from my POT-LX1 using Tapatalk
имал голем број и бил како резервен добитник, во случај да не се пријавеле доволно ќе го повикале ама толку му била среќатаКојзнае. И еден другар беше извлечен пред 2 години, па не го ни повикаа на интервју и се пропадна.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk