Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.927
- Поени од реакции
- 20.720
Со ова темпо на работа, треба некогаш нешто убаво да не ти е џабе макатаДобар избор, а и скап![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со ова темпо на работа, треба некогаш нешто убаво да не ти е џабе макатаДобар избор, а и скап![]()
АпсолутноСо ова темпо на работа, треба некогаш нешто убаво да не ти е џабе маката![]()
Џејмисон и Туламур, ма да во глобала сите ирски ми се топ. Шкотските ми се појаки некако па морам мраз да ставам и со тоа го губи вкусот.
Од бурбони Чивас, ама ретко.
Пробај лагавулин 16. За нијанса е подобро од ова, овие две марки се uper level у споредба со грото сингле малт ко талискери, аргмор, гленфидих и остали.Начекав Laphroaig 10 Шкотски сингл малт. Како љубител на јаки и посебни вкусови многу ми годи. Солен, јака доза на чад и тресет, прав морски вкус. На крај мала блажина се осеќава и не пече. Долго вкусот се држи во уста посебно чадот. Ме подсеќава на чаденото пиво од Бамберг. Нема секому да му се допаѓа ама препознатлив е во секој случај.
Прегледај го приврзокот 278162
Лагавулин 16 сакам да пробам само поради големиот Рон Свонсон.Пробај лагавулин 16. За нијанса е подобро од ова, овие две марки се uper level у споредба со грото сингле малт ко талискери, аргмор, гленфидих и остали.
Како се вика чаденото пиво од Бамберг? Ја само минхенско павловиќево вајс хефе пијам![]()
Schlenkerla Rauchbier bese, odma me podseti i po miris i vkus na pivoto. Ke go probam i Lagavulinot navakaПробај лагавулин 16. За нијанса е подобро од ова, овие две марки се uper level у споредба со грото сингле малт ко талискери, аргмор, гленфидих и остали.
Како се вика чаденото пиво од Бамберг? Ја само минхенско павловиќево вајс хефе пијам![]()
Знае некој каде може да се купи јапонско виски хибики? (било каде во МК)
https://gemak.mk/p/lagavulin-0-7l/Лагавулин 16 сакам да пробам само поради големиот Рон Свонсон.
Има некаде кај нас да се купи?
Dosta se poskapi. Ovde ovoj e 50 do 60€ zavisit kaj go zemas. Johnnie Black redovno go ima za 20€ a Laphroaig 10 go zedov za 28€ so dve casi.
Да ти порачам едно шише кога ќе се враќаш, колку земаш за транспорт?Laphroaig 10 go zedov za 28€ so dve casi.