Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама не. Може да мешаат пред а ставаат во буре малт со различен квалитет.Single barrel e whiskey doza od edno bure. Single malt znaci od edna distilery kompanija aka vinarija. Avotmatski single barrel e single malt.
Single malt ne znaci whiskey od edna berba\batch mozes da mesas 20 vrsti razlicni i pak da e single malt se dodeka e od edna kompanija\distilery e single malt.Да ама не. Може да мешаат пред а ставаат во буре малт со различен квалитет.
Пробај Редбрест Дванајска cask strenght, Миделтон или Гринспот, хармонија, aх убајна.Не сум некој голем уживател на виски,повеќе поштувам коњак,и армањак.
Од виски што ми се допаднало би издвоил.
1.Glendmorandgie-smoked pear
2.Monkey Shoulder
3.Singelton
се што е Irish не можам да поднесам.Особено Jameson.
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 234868
Ова е многу добро исто така!
Proper twelve. По Ирско здравјеЏејмисон топ.
Џони Вокер црно и златно врв.
Џим Бим добро.
Балантајнс ок.
Џек тапа.
Џони Вокер црвено мех.
Не се сеќавам на името на еден скоч, нешо со црвена етикета беше а шишето триаголно, имаше добар шмек.
Ирско некако поише ми се свиѓа, како мојот човек Томас Шелби.
Дајте некој предлог за добри ајриши.
Коноровача.Proper twelve. По Ирско здравје![]()
Е не знам, ќе те излажам. Јас пред година го барав го немаше. Ако го нема у библиотека, тогаш само по порачка.Коноровача.
Го има негде кај нас или курац?![]()
Grant`s.Не се сеќавам на името на еден скоч, нешо со црвена етикета беше а шишето триаголно, имаше добар шмек.
Го нема, сеа барав.Е не знам, ќе те излажам. Јас пред година го барав го немаше. Ако го нема у библиотека, тогаш само по порачка.
Со Талискерот можам да наздравам само, и после тоа ми е многу јак (на мирис) и затоа продолжвам со ГленФидич... шо знам, за мој вкус кај сингл малтојве тоа е тоа.Tullamore Dew, Johnnie Black, Bushmills 10, Talisker 10 ali ne sum mnogu po viskito.
Добар избор, а и скапЕдинствено виски од кое можам една чашка да испијам е Macallan, single malt scotch whiskey.