ДОАЃААТ - да ги пречекаме како наши најмили!

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сте контактирале ли со нив? Јас се зезав дека сум дијаспората, зашто сум еден човек и не сум во организација...
Мислам, дали сте збореле со македонските организации надвор? Дали се запознаени?

Да, но секоја помош е добродојдена! Ќе ти пратам копија од соопштението (се уште го пишувам), а ти препраќај го понатаму.

Misirkov, јас сум во Македонија, но ако има простор да помогнам на било каков начин околу соопштението и ширењето на гласот, слободно кажи. Повеќе од вољна сум да помогнам.

Луѓе, би било супер кога некој би ги собрал сликите и некаков текст и би направил видео за ова на YouTube.

Мислам дека би имало одличен одек. Така и ќе им се приближи настанот на сите Македонци во странство.

Слики од пречекот на аеродром вчера има некој да закачи.

не можам да ги сметам за македоци затоа што немаат доказ дека се македонци.
ние што сме овде во македонија сме наследниците на македонија и на александар македонски а не тие муслимани од пакистан.
поздрав

епа ако не знам што зборам објасни ми за нив

Јас не би му простил :toe:

епа ако не знам што зборам објасни ми за нив

Првин претстави се, колку години имаш, од каде си... па ќе ти објасниме повеќе.

Како прва забелешка кон тоа што го напиша се предрасудите кон овие луѓе само поради верата, заборавајќи дека во времето на Александар немало ниту Христијани ниту Муслимани.

ние што сме овде во македонија сме наследниците на македонија и на александар македонски а не тие муслимани од пакистан.
поздрав
Врати се на темава кога ќе го прочиташ учебникот за прва година средно гимназија.

поздрав
Држи си се до фан клубот, и не коментирај каде што незнаеш.
Боже,прости му,не знае што збори.
Ќе се обидам чедо, ама тешко ќе оди :pos:

поздрав

Иако доволно луѓе ти побараа објаснување околу твојов став, не можев а да не ти реплицирам, зашто изминативе неколку денови од такт ме вадат ваквите размислувања на луѓе кои воопшто не се ни потрудиле да дознаат нешто повеќе.

Дали ти воопшто си прочитал за нив нешто?
Дали си го погледнал документарецот што е направен?

Жити ја, гледај го, па пиши.

Луѓе, би било супер кога некој би ги собрал сликите и некаков текст и би направил видео за ова на YouTube.

Мислам дека би имало одличен одек. Така и ќе им се приближи настанот на сите Македонци во странство.

Јас одма ќе направам клипче, нека ми дадат слики.
И дајте идеа за во позадина која песна да оди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom