До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
па до 4:00 до 5:00 часот наутро е доволно претпоставувам за 16 годишен :)

До колку сакам. Испод 03:30 ретко си идам дома...

Do pred edna godina me ogranicuvaa, do 2 i pol trebase da bidam doma. Sekogas docnev i si idev u 3, 3.30 najdocna. Sega imam izlez do koga sakam posto moite pocnaa da smetat deka sum veke porasnata i znam sto pravam i sekogas se vrakam do 2 ili 2.30. Ako sme kaj nekoj drugar/drugarka moze da zasednime do 3.30 ili 4, ali koga sum u kafic mi se zdosaduva i rano si se vrakam.

Зима до 3 некаде,а лето до кога сакам :)

на моине дома полесно им е коа не сум дома од коа сум присутен дома...така да до коа сакам

Нема точно одредено време.Тоа е оставено на мене.

Само да не сум дома, иначе со сила ме тераат да излезам од дома.
Ми викаат многу седам дома т.е. пред ПЦ.
А јас кутриот ме мрзи да скитам навечер иначе да се вратиме на темата кога ќе се вратам дома до тогаш е излезот

неам ограничено али дома си доаѓам до 1 саат default . такво е тетово до 12:30 сите си идат дома :S можда некад да се окапе цела ноќ али тоа е у лето .. =)

се вратив несакајки во 7H баш кога татко ми одеше на работа, а штом ме виде сабајлечки тоа резултираше со мала кратка расправија...за памет ама не помина малце време јас пак по мое се деси истата работа втор пат и пак истата приказна..али сеа сме океј...

Пред да излезам ме прашуваат коа ке се вратам кога и да им кажам е ок само да не закаснам и да не дојдам порано мора секогаш да сум на време

Paaa se pribiram nakaj 6 - 7 sabajle.
Ne za drugo tuku da im napravam kafe na moite i da gi ispratam na rabota pa poslem si produzavam :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom