Do pred edna godina me ogranicuvaa, do 2 i pol trebase da bidam doma. Sekogas docnev i si idev u 3, 3.30 najdocna. Sega imam izlez do koga sakam posto moite pocnaa da smetat deka sum veke porasnata i znam sto pravam i sekogas se vrakam do 2 ili 2.30. Ako sme kaj nekoj drugar/drugarka moze da zasednime do 3.30 ili 4, ali koga sum u kafic mi se zdosaduva i rano si se vrakam.
Само да не сум дома, иначе со сила ме тераат да излезам од дома.
Ми викаат многу седам дома т.е. пред ПЦ.
А јас кутриот ме мрзи да скитам навечер иначе да се вратиме на темата кога ќе се вратам дома до тогаш е излезот
неам ограничено али дома си доаѓам до 1 саат default . такво е тетово до 12:30 сите си идат дома :S можда некад да се окапе цела ноќ али тоа е у лето .. =)
се вратив несакајки во 7H баш кога татко ми одеше на работа, а штом ме виде сабајлечки тоа резултираше со мала кратка расправија...за памет ама не помина малце време јас пак по мое се деси истата работа втор пат и пак истата приказна..али сеа сме океј...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.