До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
до 11:30 и ако закаснам една минута ме тапаат со коланот од пантолоните или со сукалото од Мама

хаххаха беееед... ова без заебаање го кажа :nesvest:???

а јас.. до кај 1 али ако ми е интересно и сеуште забавно хахаха и поише ... немам проблем со тоа барем :pos2:

Неограничено-кога си одат другарите и јас со нив

Најкасно што сум си дошла дома, ако ја исфрлам Нова Година од листата, е во 4 и 30 сабајле... Летаа пердуви од мене:wink: Инаку, стандардниот излаз ми е до 3 ипол, иако не чувствувам потреба да ѕиркам на саат во последно време, затоа што моите спијат и стекнаа доверба во мене. Знаат дека ќе си дојдам со такси.:wink:

Немам излез. Правилото е само да е темница, да не се вратам кога одат комшиите по леб.

Немам излез. Правилото е само да е темница, да не се вратам кога одат комшиите по леб.

Доста бе ти, голема си :icon_lol: шетате и спиете по клупи, се пијанчите и кујзнае позади грмушки шо праите, страм вас било.

Доста бе ти, голема си :icon_lol: шетате и спиете по клупи, се пијанчите и кујзнае позади грмушки шо праите, страм вас било.

Зад грмушка ни на мочање не одам... 1500 евра не ми се плаќаат, во ниеден случај:)

Последниот пат во 4:30 се прибрав, секогаш се договарам со моите. :pipi:

Хехехе неам забрана свесен сум сам и одприлика сум домче во 1-2 часот толку имам сила :(

Кога си идат другарчињата,тогаш и јас.Моите никогаш не ми викале кога да се вратам.Можеби затоа што не сум претерувал.

мене ми викаат синко дојди си со ден и ја оп кога они идат на работа ја си се враќам дома посебно во зимно време бидејќи се разденува покасно околу 6

Ne mi ogranicuvaat, iako imam 17godini.
Ne mi ogranicuvale ni porano, no sum se vrakala okolu 12h ili1h..:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom