До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
мене засега ме пуштаат до 1,али ако.таман ми е=)

Neodreno ali naj4esto si odam nakaj 15 do 2 mi stanuva nekako dosadno .. A i pregladnuvam

До 2...Арно е, некојпат може да останам ако не се дома мојте...Ама ок е и до 2саато..

Немам фиксно одредено од моите.:icon_lol:Ама ипак не се враќам покасно од 1 и половинка.

Најчесто околу 2. Ако е интересно може и до покасно, ама ако не е може да си одам и во 12 :)

VaZzilL напиша:
Најчесто околу 2. Ако е интересно може и до покасно, ама ако не е може да си одам и во 12 :)

Zavisi do raspolozenioto a ? :)

Porano morav vo 1ipol najkasno 2 da sum doma ama sega si doagjam koga sakam ic ne se zamaram:)

Не ми е проблем тоа,мајка ми има доверба во мене така да можам дур ми се удоволува да останам......знам пред некој ден бев у ентернет на афтердарк,па заглавив! Од 1 до 10 сабајлето а вецерта бев од 8 излезен и ај сеа!!!:salut:

U prva godina imav izlez do 1, ama sea za treta me pustaat do kolku saat sakam poso mislat deka sum poodgovorna za sebe :) topovi a?! :)

Никојпат не ми дале лимит, и никој пат не ги прашувам дали може да излезам.

никогаш не ми забранувале до кога да останам зашто знаат дека секојпат имам поткрепа за тоа и повеќе пати прашале по другари дали лажам , видоа дека не лажам и сеа останувам до колку сакам али не без исаф зашто стварно послем 2 ме фаќа некоја серка ко навиен сум : ))) поздраф.

Jas imam izles do 1 ama i da zakasnam 15-20 min pa i pola saat nema nisto da se desi.Ne e kraj na svet.Ama koga e dosadno nadvor ili koga ne mi e pogodeno drustvoto si odam i porano doma.:helou:

Тоа зависи од мене.. зависи од расположението. Никој не ми забранува.. Кога сакам си идам.. Моите имаат доверба во мене.. и да не си дојдам дома знаат дека сум некаде на сигурно :) и дека другиот ден ќе им се јавам или ќе си отидам дома..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom