До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
walker_girl напиша:
До 2 сум дома, и мислам дека е доволно :)
Сум задоцнувала... ама некако после 2 не е интересно.
haha oti da ne e interesno posle 2 ela bitola ke ti pokazam so e zabava posle 2 si nemame so kazvanje na raboti koj gi nemame dozivenao nemas sedeno posle 2 za da nzjas dali e interesno:tv:

2:30 i dovolno mi e poso posle vise i ne mi e ni interesno,ali se desava nekad da mi se ostanuva negde do pokasno i fala bogu doma ne mi pravat problem dokolku se javam i kazam deka ke zakasnam...

во последно време не ми водат сметка за то кога излегвам и кога се враќам ни пак ми кажват кога да се вратам (додуша не ги ни прашвам зш ако прашам ќе се изнервирам од одговорот :)) ама пак никогаш не сум се вратила покасно од 2 зошо и појќето другарки то време се враќаат (добро сеа во одредени случаеви ко Нова година на пример се враќам ко ќе сакам) :baloncinja:

Imam neogranicen izlez ama najcesto okolu 3:30-4:00 si doagam doma. :salut:

ne mi ogranicile za sreka inace si doagam nakaj 2-2:30 poso dosadno e togas i taka

До кога сакам. Ама ако не се вратам до 5, моите после многууууу ме замараат! Ама ретко седам до толку касно

Dodeka ne mi se sospie:back:
Odamna go izgubiv toa pravo "do kolku imam izlez da se vratam doma:nesum: " i najiskreno mi nedostasuva toj period.....

Седам до колку сакам до колку седат другарите/дугарките а, немам ограничено време :)

Sedam doeka ne mi se javat od doma.:salut:

posto ne ziveam so moite mozam da se vrakam koga sakam,ali najdocna ostanuvam do 2

коа ќе ми стане тапа и многу досадно тогаш палам колата и одма дома :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom