До кога Велес ќе се срами со Аце Коцевски?

• Креатор на темата Креатор на темата Milena Veles
  • Време на започнување Време на започнување
Победа за Горан Петров.Мило ми е што градот го направи висинскиот избор.Најпосле ке имаме градоначалник на целиот град. Ова е победа на сите велешани, бидејќи одбраа вистински човек.
http://vmro-dpmne-veles.org.mk/

честито велешани избравте подобар живот
и се спасивте од бруките

Дури сега Велес ќе процвета.:smir:

До кога Велес ќе се срами со Аце Коцевски?
и конечно одговор на прашањето: :)
-уште денес
од утре нова надеж за Велес, честито до Велешани и ви посакувам успех со новиот градоначалник

Куртул ... од Коцевски ... слушам за Мартолци ќе се кандидирал претседател на месна заедница :)

Дури сега Велес ќе процвета.:smir:
:pos2:те молам со правилниот збор,ќе се прероди во 100 дена.

Честитки Велешани за новиот градоначалник и честитки до најсилната пропаганда во градот.Подосадна кампања ниту имало,ниту ќе има.
И јас искрено се надевам дека ќе процветате и сакам да процветате (во позитивна смисла на зборот).

:pos2:те молам со правилниот збор,ќе се прероди во 100 дена.

Честитки Велешани за новиот градоначалник и честитки до најсилната пропаганда во градот.Подосадна кампања ниту имало,ниту ќе има.
И јас искрено се надевам дека ќе процветате и сакам да процветате (во позитивна смисла на зборот).

Се согласувам. Не отруја од ВМРО со пропаганда ама тоа е. Нека му е со среќа (само нека не почнува одма со лага “од утре почнувам со работа“, како што јас после Нова година функционирам). :)

И од мене честитки до Велешани и се најубаво со навиот градоначалник...

Луѓе дај бе кажете за сигурно во Велес каква е состојбава пошто нешто наслушнав дека Аце напраил пресврт...ај ве молам бидете брзи со одговорот оти тој одговор ми е приоритетен моментално!
:smir:

Луѓе дај бе кажете за сигурно во Велес каква е состојбава пошто нешто наслушнав дека Аце напраил пресврт...ај ве молам бидете брзи со одговорот оти тој одговор ми е приоритетен моментално!

ако се превртел од кревет можит напрајл пресврт :pos2:

1. АЦЕ КОЦЕВСКИ 13662 47,29%
2. ГОРАН ПЕТРОВ 14555 50,38%

Честито :smir:​

Бев пречекан утринава со разни погрдни зборови, намерно зборуваа со повишен тон пред мене за да ги слушнам подобро!
"Ете сељаците славеа цела нок, само сељаци со коли и со знамиња имаше низ град"...и не знам ти уште што.

Па комунистите почнаа да слават први во Велес, тие први испаднаа со знамиња пред нивниот штаб. Но???
Видеото погоре зборува само за себе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom