До кога на Фејсбук?

• Креатор на темата Креатор на темата Брокер
  • Време на започнување Време на започнување
Ке пропадне кај и да е се помалце ќе го користат,а ја не се замарам со пријатели колку имам толку.Ако сакаат да опстане ФБ мора да сменат некој работи

Дур не почнат пичиња да се логираат на Twitter :smir:

Дур не почнат пичиња да се логираат на Twitter :smir:

Кај нас се доцни 2 години :toe: кога ќе го откријат Twitter па таму ќе почнат да се лигават. Потсети ме и да се логирам :) одамна се немав логирано :)

Све е на интернетот добро додека не почне масовно да се користи и да има све и свашта, така myspace, така facebook, така и twitter ќе биде, кајгана среќа има доста модератори и админи :)

Facebook неколку години до сега го користам како агрегатор за вести иако повеќето портали наши и сваша пишуваат.

Фејсбук профилот ми е деактивира уште во 2018, ми остана само месинџерот.

(y)

а инстаграм? скајп? ватсапп? снепчет? тикток? твитер? вибер? телеграм?
Од наведените имам само Вибер и телеграм. Месинџерот го оставив затоа што со одредени луѓе само преку него комуницирам. Инаку телеграм го користам за следење вести а Вибер за комуникација.

Луѓе може ли да се избрише профил на Фејсбук а да ти остане Месинџер или само ова со деактивирање на Фејсбук профил?

Луѓе може ли да се избрише профил на Фејсбук а да ти остане Месинџер или само ова со деактивирање на Фејсбук профил?
Со бришење на Фејсбук автоматски деактивираш и Месинџер, ама ако го деактивираш ќе имаш пристап кон Месинџер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom