До кога на Фејсбук?

• Креатор на темата Креатор на темата Брокер
  • Време на започнување Време на започнување
ма какво чатување, имаше проблеми со серверот:nerv:
ти изгледа не си во тек со темава:jaj:

Не, туку оваа тема не е за технички проблеми со Фејсбук. Друга тематика обработува, види го првиот пост. Oпшто за Фејсбук си имате друга тема, мислам дека е во Општи муабети.
А и голема работа ако имало проблем со серверот, немало да видат другите дека некој од вас ставил статус дека ќе оди во WC.

Додека не здосади и не искочи некоја попопуларна веб масив социјална страница ..за неколку години

цел ден на facebook жив зараз имаш пријатели комуницираш од 24 часа 10 сум он лине:pos2:

Ubav e Facebookot za da se najdes so nekoj osobi sto se znaes odamna ama nemas nikakov kontakt i na Fb se naogas obnovuvas drugarstvo gledas sliki od niv kako izgledat zapoznavas novi luge,no tie kvizovi zezanja lele ama ic ne mi se dopagaat mislam deka i od toa se blokira ponekad Fb :kez:

Facebook глобална глупост 1-2 саати покер ако изиграм и гасам не се замарам многу со FB

Ниту имам, ниту сакам да имам Facebook. Загуба на време, тотално. Само не знам што корист имате од него.
Ја гледам сестра ми по цел ден и цела вечер дреми, неможиш никаква работа си спотераш. Загубено време 100 %

Во последно време го запоставив Фејсбукот, ми ги зедоа парите на покер и не се замарам више:). Само покеро вреде на ФБ друго се е живо лајно, немаме никаков корист што дремеме по цели денови на него, но јас не сум повеќе жртва на ФБ :)

Ниту имам, ниту сакам да имам Facebook. Загуба на време, тотално. Само не знам што корист имате од него.
Ја гледам сестра ми по цел ден и цела вечер дреми, неможиш никаква работа си спотераш. Загубено време 100 %

Дојдов и јас во клубот "Ретки луѓе кој немаат фејсбук" го избришав и не планирам ни да помислам повторно на фејсбук, само колку време губев со гледање на туѓи статуси и туѓи слики

Во случај да немавте сватено досега, еве што е http://www.on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=B7E1CAE47000D94A8DA795890265907B

Многу поучно

Јас не знам до кога на Фејсбук, ама налетав на фејсбук молитвата. На српски е па ќе дадам свој слободен превод...

Фејсу наш кој си на нетот,
Да се свети името Твое,
да биде волјата Твоја како на Мозила така и на Гугл.
Четот наш насушен дај ни го денес и прости ни ги нотификациите,
како што ние им ги простуваме на нашите пријатели.
Внеси не во групите, и избавине од вирусите,
благослови го оној кој влегува на нашиот профил,
заштити го и чувај го оној кој излегува од него, и дај мир на оној кој останува на него.
Ентер!

:toe:

И Фејсбук и Мајспејс се одлични сервиси ама имбецилската маса што ги користи за решавање квизови, за глупи апликации, покери и сл. ја менува поентата на Фејсбук, Мајспејс итн.

И Фејсбук и Мајспејс се одлични сервиси ама имбецилската маса што ги користи за решавање квизови, за глупи апликации, покери и сл. ја менува поентата на Фејсбук, Мајспејс итн.

Извини вака али не си ти во мода изглеа. Не се решаваат сега квизови, сеа се зачленуваш у дебилни групи што немаат поента и во очите на тие што се зачленети во дебилни групи не се гледа иднина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom