- Член од
- 11 октомври 2008
- Мислења
- 1.258
- Поени од реакции
- 101
Како прво имам акаунт од пред 3 години само го избришав и овој го користам веќе 2 месеци а темата ја отворив пред 4 дена така да не се регистрирав заради то. второ јас никој не терам да го избриши само сакам да кажам дека за ништо паметно не служи и би требало сите да ги избришиме и пуштен сум од луѓе кој го свајќат животот за разлика од тебе позз
Служи за многу корисни работи, само не знаеме ние да го користиме, служи за контакт со далечни родлнини и сл. Но ние го користиме за тестови и шит лајк дет
Јас лично и не сум зависен
Реков веќе погоре за покер ми служи и да проверувам инбокс или сл. А пандорас бокс и слични ми се исклучени да не ми ги прикажува 
тогаш не би бил толку популарен за жал.
...ja imam epten malce prijateli na fcb ama epten okolu 600 samo:baeh: ...koj saka da mi bidi Frend od kajganaa??????? ...btw lugeto se slikaat za fcb bre choeci ...jas imam edna drugarka ima od sekoj vikend papki so po 50 sliki i nad 2000 prijateli ...jas lichno ne mejnam nogu statusi samo dva put mesecno a sliki ne stavam poveke me tagnuvat ama od koa bivsio me izbrisa od prijateli ne mozam da mu gledam sliki so koja e sho pravi poso od tie posereshkite statusi odma ke poznaam sho ima sho nema i to ...a theese days fcb e rettardosan pa ne go ni otvaram se nadevam ke ozdravee u skoro vreme