До кога мување?

• Креатор на темата Креатор на темата vexation
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен ми го земал зборот...
Неам искуство у мувања,јас од старомодните сум...:star:
Не сум ги сфаќала мувањата никогаш,ќе рече некој да си напраиш кејфот...кој кејф бе алооооо...не е парче облека или нов мобилен или нова книга или што ја знам па да ти помине меракот...Плитко ми е тоа...:tapp:

Мистичен ми го земал зборот...
Неам искуство у мувања,јас од старомодните сум...:star:
Не сум ги сфаќала мувањата никогаш,ќе рече некој да си напраиш кејфот...кој кејф бе алооооо...не е парче облека или нов мобилен или нова книга или што ја знам па да ти помине меракот...Плитко ми е тоа...:tapp:

A што тераше врски по недела дена? и тоа ти е врска а не мување? или?

Ми се има случувано да се смувам. Ништо страшно.

Повеќе преферирам врски, али добро...така испаднале работите и се се свело само на мување.:toe:

A што тераше врски по недела дена? и тоа ти е врска а не мување? или?
Не сум имала врска од една недела,најкратка врска ми е 6 месеци така да...незнам од каде таа многу,многу,многуууу глупава идеја.

Не зборев за тебе лично туку земено у глобала...

мување е за петнаесет годишњаци.....она ко демек шо поише на број.....

Па ми се обрати мене...нема везе.
Како и да е мувањето е незрела работа...уште по без везе ми е кога некој постар го практикува тоа.

Мене па најбезвезе ми е 14годишњаци у "сериозно" врска,ама тоа ти е

Сум против било каква врска на 14 па и 15 години,но и мување...По јасно е сега?!На 14 години знаат што е љубов и што значи врска и што значи делење или па дека тоа има сепак какви такви одговорности,се се базира на тоа-леле убав/а еееее ваааааау морам да бидам со него/неа,сите ќе ми љубоморат!!!

Кажи ми кое ти е задоволството да се џвакаш со некоја една вечер?!
Задоволство од тоа што е убава?!Или убаво ти е да искористиш некоја?!

Од каде сеа тоа дека е искористување? Ние машките нож ви ставаме на грло,мувај се или ке те убијам? Едноставно за некои луѓе поинтересно е мувањето нејкат обврски и одговорност и тоа е тоа

И јас мислам дека не е искористување.
И двајцата сакаат да бидат заедно едноставно можеби моментот не бил погоден за да продолжат понатаму во нешто посериозно.

Него мене не ми се јасни луѓето што се муваат повеќе од 6-7 месеци(лично знам такви примери),а не се во врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom