До кога бе ?

• Креатор на темата Креатор на темата Marjan-MiKi
  • Време на започнување Време на започнување
A зошто бе о ти мудрецу Нептун Гејт не се случува тоа на некого кој не се облекува провокативно??Јасно е...Значи сепак да сумираме,кој е крив?според тебе?
Maж е нормално дека ке му се присака,но размисли добро дали би се случило тоа ако не го провоцирала ако се водиме на пример по таа приказна?
Ти би се воздржал ама најискрено да те провоцира некој?

Ако ја силувал сама си го барала - која логика еј. Ако те застрелаат сам си го барал а? Или ограбат?

Професорот ќе го јаде во секој случај, обљубил не обљубил тоа ти е. Можел и да седи со скрстени раце и да се трга од цурата, пак што и да каже таа ќе се смета далеку поверојатно отколку тоа што ќе го каже професорот, пошо нели „децата не лажат“ и се „наивни“ многу и лесно „се прелажуваат“.
Незнам колку ке го јаде професорот, прво НЕ Е ДЕТЕ 17 години има сигурно партали се праи веќе одамна.Поентата е колку нејзино да толку негово не. Сега ке видиме што ке испадне можно е и „ Детето“ да лаже зашто не сака да има ниска оценка. Или пак сака да се одмазди

--- надополнето ---

Ако ја силувал сама си го барала - која логика еј. Ако те застрелаат сам си го барал а? Или ограбат?
Сестро седи мирна уште на времето имаше вакви случувања, уште кога јас бев средношколец. Но во повеќето случаеви се испоставувало или дека е доброволен секс,или дека се работи за намештаљка не дека го бранам професорот но да видиме што ке изпадне на крајот.

Не ти држи вода баш многу но,прочитај го целиот коментар уште еднаш па пак уште еднаш и уште еднаш ако треба десетици пати.Значи професорот е крив?
Не велам ништо,не ја знаеме целата приказна па зборуваме од своја гледна точка.Не знам колку си години и кога си завршил средно образование ама јас ке ти кажам нешто.Денешнава младина се облекува неприкладно,онака како што не доликува..Значи сакам да кажам со тоа што оди на училиште во деколтиња од кои се гледаат градите сукнички и кратки панталонки со кои може да се виде половината е причина плус за провокација.Ебаго 17 години е,не е 10 или 5 да не знае што се случува.

Сестро седи мирна уште на времето имаше вакви случувања, уште кога јас бев средношколец. Но во повеќето случаеви се испоставувало или дека е доброволен секс,или дека се работи за намештаљка не дека го бранам професорот но да видиме што ке изпадне на крајот.
Neemo најде ти мене сестра :tv:
Јакото мажиште ерм?
Јас искоментирав на логиката на малата која е крајно смешна „ провоцирала сама си го барала а со тоа е не е криминал“ ако одиме по нејзината логика треба да застрелам пола маало бидејќи „сами си го барале“.

А за случајов никаде не реков дека е крива едната или другата страна .

--- надополнето ---

Не ти држи вода баш многу но,прочитај го целиот коментар уште еднаш па пак уште еднаш и уште еднаш ако треба десетици пати.Значи професорот е крив?
Не велам ништо,не ја знаеме целата приказна па зборуваме од своја гледна точка.Не знам колку си години и кога си завршил средно образование ама јас ке ти кажам нешто.Денешнава младина се облекува неприкладно,онака како што не доликува..Значи сакам да кажам со тоа што оди на училиште во деколтиња од кои се гледаат градите сукнички и кратки панталонки со кои може да се виде половината е причина плус за провокација.Ебаго 17 години е,не е 10 или 5 да не знае што се случува.

Според твојава логика треба да те барам и да те убијам - бидејќи ме провоцираш и сама си го бараш

Е од вакви како тебе, држави се распаѓаат, а гнилиот мирис од нашата се осеѓа дури до ЕУ.
Од кај знајш каков сум? Си ме запознал во живо? Или си видовит?

Чувајте се од вакви работи и Меси вака го наместија.

Neemo најде ти мене сестра :tv:
Јакото мажиште ерм?
Јас искоментирав на логиката на малата која е крајно смешна „ провоцирала сама си го барала а со тоа е не е криминал“ ако одиме по нејзината логика треба да застрелам пола маало бидејќи „сами си го барале“.

А за случајов никаде не реков дека е крива едната или другата страна .

Според твојава логика треба да те барам и да те убијам - бидејќи ме провоцираш и сама си го бараш

Значи случајот е разрешен професорот е крив.:bravo:Веднаш да отидеш во полиција и да го кажеш крајниот епилог.Немам зборови.
Мојата логика не ти држи вода ама еве твојата мене не ми држи вода,и сега што праиме?
Ни јас ни ти ни Рајко ни Петко не знаеме што се случило.Ама земи го тоа дека она можеби го провоцирала со неговото однесување.Да ти се слечи некоја гола тебе ке ја одбиеш?Девојчето и да е криво нема да признае и нормално ке каже своја приказна како и одговара,ама професорот и да е крив и да не е крив ке го јаде.

Значи случајот е разрешен професорот е крив.:bravo:Веднаш да отидеш во полиција и да го кажеш крајниот епилог.Немам зборови.
Мојата логика не ти држи вода ама еве твојата мене не ми држи вода,и сега што праиме?
Ни јас ни ти ни Рајко ни Петко не знаеме што се случило.Ама земи го тоа дека она можеби го провоцирала со неговото однесување.Да ти се слечи некоја гола тебе ке ја одбиеш?Девојчето и да е криво нема да признае и нормално ке каже своја приказна како и одговара,ама професорот и да е крив и да не е крив ке го јаде.

Ако се соблече гола ќе и објасни синусоидно и хармонично движење..http://forum.kajgana.com/showthread.php?57577-Синусоидно-и-хармонично-движење!&highlight=

.Да ти се слечи некоја гола тебе ке ја одбиеш?.

1. Нема бидејќи не сум професор и се разбира ако е малолетна не доаѓа во предвид.
2. Човекот е вработен како професор ни под разно не треба да има било што со неговите ученички. Ако веќе толку ја бендисувал требал да почека додека не матурира.
3. Не тврдам дека професорот е крив или не. Зборам како хипотетичка ситуација ако он навистина го направил тоа.
4. Теоријата ти вришти - законот е закон , ако може јас да не утепам пола комшилук кој ми оди на нерви ( провоцира) може он да седи на страна и да не пипка ученички .

мене еден пријател професор ми кажуваше дека имало некоја цицлеста од неговиот клас шо се пофаќала самата секој пат во негово присуство, апла провокација, а он вели дека ја ингнорира додека децава се кикотат под мустак, после тоа одкога испаднаа неколку снимки на нет од школски клупи ми кажува дека се исплашил да не го снимаат и него и редовно ја брка од часеви секогаш кога ја приметува тоа да го прави и сега во школото го има прекарот „педер“:uvo: не им е и нив лесно, ама и на учениците не им е :tapp:

1. Нема бидејќи не сум професор и се разбира ако е малолетна не доаѓа во предвид.
2. Човекот е вработен како професор ни под разно не треба да има било што со неговите ученички. Ако веќе толку ја бендисувал требал да почека додека не матурира.
3. Не тврдам дека професорот е крив или не. Зборам како хипотетичка ситуација ако он навистина го направил тоа.
4. Теоријата ти вришти - законот е закон , ако може јас да не утепам пола комшилук кој ми оди на нерви ( провоцира) може он да седи на страна и да не пипка ученички .

1:Мило ми е што се држиш до одговорот,ама еве овој ја обљубил...и?не значи дека тој ја има целата вина,можеби е довојчето она кое испровоцирало.Има две верзии неговата и нејзината,која е точна не знаеме.
2:Toчно е дека е професор,и тоа не му дава право,но ова не се случува прв пат и не може секој пат професорот да е ввиновен.
-Ај на пример девојчето е онаа кое е виновно,мислиш дека ке признае?
Погоре кажаа пример дека и фудбалерите ги местиле така за обид за силување за на крај се увиде дека девојката сакала да добие оштета.
Не велам дека и тој не е крив.
3:E тука те чекав,ако навистина го направил тоа.
4:Жити се не ги убивај комшиите ке ти притребат еден ден:icon_lol:

Незнам колку ке го јаде професорот, прво НЕ Е ДЕТЕ 17 години има сигурно партали се праи веќе одамна.Поентата е колку нејзино да толку негово не. Сега ке видиме што ке испадне можно е и „ Детето“ да лаже зашто не сака да има ниска оценка. Или пак сака да се одмазди

Хахаха... дете е во очите на законот т.е. малолетничка. Дури и да го присилила она на секс, пак ќе го јаде професорот. ;)

Ај успат еден поздрав со песнава:

Ма и женските си го бараат и провоцираат прекумерно во денешно време.........кој знае што се случило.

полека, едни не го оправдувале, други го оправдувале, како да е веќе докажано дека е вистина ова

Во денешно време најтешко е да се биде професор , има многу провокации од ученички, нестабилните професори можат да наседнат лесно.
И ученик не е лесно...исто има многу провокации од професорки(добро дел од професорките )....али кој ги прашува учениците како им е ....битно на професорите не им било лесно....па они наседнувале...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom