Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Goltanje ne bukvalno ama svrsuvanje vo usta da,oral,anal,se i sesto.A fetisizmot mi e ogranicen samo na corapi so podvezici i potpetici i toa najcesto crni.Moze i pleskanje,grebenje,stiskanje bilo kade....haahha...ama bez nasilstva molamSve o svemu samo igrackive mi se nekako neispiatni ama moze nekogas ke gi ispiatm kojznae,ama ne mi se bas predizvik.
Ах дарлинг, до јазикот е, не дека ние испревртуваме реченици и си ја прилагодуваме семантиката на потребите на нашите мозочиња..кинки, перверзни или какви и да се!
У фамилија, ми ја скрати реченицата! Не играме така!
За границата не ми беше врвот на чинот поентата бре, мисандерстендинг!
Вишти ти и претворај се во Гаргамел, јас само "мостот" го праам и виткам кичма!
Јес да ние сме сестри две и сегде сложно одиме, ама нат ин бед...тоа сакав да ти кажам и за таа граница зборев!
ајт:salut:
Си направивте муабет вие двајцаАко продолжувате во овој стил барем опишете детално некои фантазии,искуства,фетиши,вака нема аплауз од публика.
Поозбилно деца,поозбилно.
Ќе ви се вмешам малку у дискусија.Ја вриштам, на врвот на оргазам, миљон бои у глаа ми се вртат, фаца праам ко Гаргамел, и ти ми викаш надвор...каде бе?? Кршиш филм.
Значи оваа девојка би дозволила се започнувајќи од pissing,групњак,садо мазо,анал,орал,свинг,голтање сперма,секс пред камера,секс на гробишта (секакви фантазии имаат луѓето)...
А вие?
A извини дали можеш како модератор на ова подрачје, со мал шмек од твојата големата доза на искуство и перцепција за овие работи, да извоиш некој од овие карактеристики за себе?
Јас неможам да набројувам се` пошто е многу али би направил се што е за нијанса над нормалното, ако се разбираме.
i jas mislam deka dobar del od devojkite go praktikuvaat toa,mene niti mi pricinuva zadovolstvo niti pa sakam da go praktikuvam.mnogu mi e groznoСвршување во уста па не е и некое одење до незнам каде, мислам дека добар дел од девојкиве веќе го направиле тоа,а овде као глуматаат. Мене не ми причинува никакво си задоволство,....