До каде сте спремни да одите?

• Креатор на темата Креатор на темата Chandler
  • Време на започнување Време на започнување
Си направивте муабет вие двајца:)Ако продолжувате во овој стил барем опишете детално некои фантазии,искуства,фетиши,вака нема аплауз од публика.
Поозбилно деца,поозбилно.

Goltanje ne bukvalno ama svrsuvanje vo usta da,oral,anal,se i sesto.A fetisizmot mi e ogranicen samo na corapi so podvezici i potpetici i toa najcesto crni.Moze i pleskanje,grebenje,stiskanje bilo kade....haahha...ama bez nasilstva molam:) Sve o svemu samo igrackive mi se nekako neispiatni ama moze nekogas ke gi ispiatm kojznae,ama ne mi se bas predizvik.

Мarry me!!

Ах дарлинг, до јазикот е, не дека ние испревртуваме реченици и си ја прилагодуваме семантиката на потребите на нашите мозочиња..кинки, перверзни или какви и да се!
У фамилија, ми ја скрати реченицата! Не играме така!
За границата не ми беше врвот на чинот поентата бре, мисандерстендинг!
Вишти ти и претворај се во Гаргамел, јас само "мостот" го праам и виткам кичма!
Јес да ние сме сестри две и сегде сложно одиме, ама нат ин бед...тоа сакав да ти кажам и за таа граница зборев!
ајт:salut:

Бреј...не реков ја двете ин бед, да се разбере, си знаеш ти многу боље, сум ти се исповедал ко на католички поп :) Зборевме за перверзните кинки работи во кревет, потребите наши како што кажа на нашите мозочиња. Let us enjoy for fucks sake. После се буните дека досадни сме биле во кревет. Пустите вие, искри ви летаат на сите страни, фрчат. (Не тебе лично дарлинг, генерализирам). Секогаш треба да се проба нешто. Нека се почне од нешто, па до каде ќе влезе, до таму. Јебига. (...јебига бе...кој ироничен збор за оваа тема)

Си направивте муабет вие двајца:)Ако продолжувате во овој стил барем опишете детално некои фантазии,искуства,фетиши,вака нема аплауз од публика.
Поозбилно деца,поозбилно.

Бејб, па што сакаш повеќе фантазии и фетиши од тоа што го зборуваме досеа. Машките (докажано веќе дека не сум единствен) сакаат бе кога се на врвот на оралниот чин да свршат таму кај што им е бутнат. Не мислиме ние сега на која страна да прскам, дали на чаршафи, на груди или да трчам до лавабо. На врвот на главичката е, касно е за мислење. И во таков момент на екстаза, цурата да ти каже а не...не може. А претходно си се потел ко свиња за она да ужива дека факт е потешко се задоволувате од машките. Така да...ако нејќете, кажете уште од старт. Види дечки сега ќе се онадиме. Смееш да ме фаќаш за груди, али не да ме штипеш, смееш да ме лижеш ама не да ме гризеш. И идеме на работа. А не сеа на крај да ми прекине меракот. Педерски е така. Уа судија!

Да се жртвувам, не би...Сексот треба да е уживање за двајцата и треба да ги содржи заедничките желби на двата партнера симбиотично поврзани. Жртвувањето нека остане за војниците... Ако нешто не ме прави среќна, не го правам. Истото го очекувам и од мојот партнер.

Свршување во уста па не е и некое одење до незнам каде, мислам дека добар дел од девојкиве веќе го направиле тоа,а овде као глуматаат. Мене не ми причинува никакво си задоволство, но немам проблем кога тоа ми го прави партнерот. Дури ми е секси. До каде би отишла...хм... Знаеш во последно време ме пали foot fetish...

Ја вриштам, на врвот на оргазам, миљон бои у глаа ми се вртат, фаца праам ко Гаргамел, и ти ми викаш надвор...каде бе?? Кршиш филм.
Ќе ви се вмешам малку у дискусија.

Тачно тоа бре... Жена нормално дека ќе иде на страна, ако си прав балканец па си свршиш за 3 минути и она те гледа блентаво како дишиш тахикардично. Нема да биде задоволна нели, пошто и го кршиш филмот уште пред да почне да свршуе.
И сеа по истиот систем, замисли таман си фатил ритам, и она почиња да “праи мостови и да витка кичма“, ти зарива нокти у врат, и ти застануеш и и` викаш... “цуро припази малку не сум ти ја за една употреба“. :nesvest:

И ај сеа како да ни приговараат цуриве на нешто кое ни го праи задоволството максимално и тоа со изговор, “абе, знаеш, мене тоа не ми е интересно“. Well then honey, go fuck with the dildo... :helou:

Значи оваа девојка би дозволила се започнувајќи од pissing,групњак,садо мазо,анал,орал,свинг,голтање сперма,секс пред камера,секс на гробишта (секакви фантазии имаат луѓето)...
А вие?

A извини дали можеш како модератор на ова подрачје, со мал шмек од твојата големата доза на искуство и перцепција за овие работи, да извоиш некој од овие карактеристики за себе?

Јас неможам да набројувам се` пошто е многу али би направил се што е за нијанса над нормалното, ако се разбираме.

A извини дали можеш како модератор на ова подрачје, со мал шмек од твојата големата доза на искуство и перцепција за овие работи, да извоиш некој од овие карактеристики за себе?

Јас неможам да набројувам се` пошто е многу али би направил се што е за нијанса над нормалното, ако се разбираме.

Ако сум сакала да се изјаснам ќе се изјаснев досега на темата.Ако не,ја прескокнувам и пишувам во друга тема,за да не ја трпам оваа со глупости кој никој не би сакал да ги чита,во стилот на цитираната личност.Затоа има толку многу теми во љубов и секс секој да си го пронајде местото:smir:

Свршување во уста па не е и некое одење до незнам каде, мислам дека добар дел од девојкиве веќе го направиле тоа,а овде као глуматаат. Мене не ми причинува никакво си задоволство,....
i jas mislam deka dobar del od devojkite go praktikuvaat toa,mene niti mi pricinuva zadovolstvo niti pa sakam da go praktikuvam.mnogu mi e grozno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom