До каде сте спремни да одите?

• Креатор на темата Креатор на темата Chandler
  • Време на започнување Време на започнување
Го читате првиот пост или треба да се расправаме повторно,за ваков тип на одговори„до небо“,до марс“ „до триглав“.
Темата е:До каде сте спремни да одите за да ги задоволите сексуалните желби на партнерот?
Треба конкретен одговор,а не бајки од љубовни романи.Конкретно еве ќе цитирам:
devojcence напиша:
Lele mil kolku ubavo kazano.ubavo ::) inace bi odela do mars i nazad.

Значи оваа девојка би дозволила се започнувајќи од pissing,групњак,садо мазо,анал,орал,свинг,голтање сперма,секс пред камера,секс на гробишта (секакви фантазии имаат луѓето)...
А вие?

Па, не многу далеку. Не сакам претерано да експериментирам во сексот и претерано да го надминувам „шаблонот“ на кој сум навикната.
Без оглед на мојата желба да го задоволам партнерот, не би преминала некои граници без оглед на неговото настојување.
Има некои работи што не ми се допаѓаат, ама за атер на партнерот сум ги пробала, на пример голтање.
А има некои работи што толку ми се одвратни и анти-трн он, што сум убедена дека никогаш нема да ги пробам за ниеден партнер, на пример писинг&шитинг, садо-мазо, фистинг и други екстремни ствари ко овие.

Значи, сума сумарум, поважно ми е во сексот мене да ми биде удобно, отколку он да биде експлозивно задоволен. :toe:

Има некои работи што не ми се допаѓаат, ама за атер на партнерот сум ги пробала, на пример голтање.
:toe:
Сакам да го искоментирам..ама незнам како..се думам веке некое време..за дисциплината голтање..прво си викам тоа нема врска со секс..после па си викам...што се може да не попали нас лугето...и тоа откако е завршен чинот..има врска со секс..
штознам..ја ссум па многу конзервативен излеа..или не сум бе..али си трпам во себе..(ова изгледа не е во ред)... се во согласност желбите на партнерката...па моче треба и повеке да се спремиме за повисоки дострели..излеа сум затапен во секс-стил од периодо мегу двете светски војни..

Сакам да ме просветилите со ова голтањето.Најверојатно не се мисли на вистинско голтање туку на свршување во уста така?Ако е ова првово не гледам никакво задоволство кај машкото.

Сакам да ме просветилите со ова голтањето.Најверојатно не се мисли на вистинско голтање туку на свршување во уста така?Ако е ова првово не гледам никакво задоволство кај машкото.
Епа ти може не гледаш, ама сигурно си еден од ретките, зошто повеќето мажи се фасцинираат од ваквиот чин и неверојатно ги пали пред финишот.

Зошто-не знам, не верувам дека има некоја физичка дразба не знам каква, ама најверојатно до психата е, перцепција и шо знам.

Нека се изјаснат љубителите :)

Епа ти може не гледаш, ама сигурно си еден од ретките, зошто повеќето мажи се фасцинираат од ваквиот чин и неверојатно ги пали пред финишот.

Зошто-не знам, не верувам дека има некоја физичка дразба не знам каква, ама најверојатно до психата е, перцепција и шо знам.

Нека се изјаснат љубителите :)

А бе филм ми е да да свршам во уста на партнерката...(или на некоја друга:)).
Имам пробано со 2-3...ама се тргаа по првиот истрел...и сакаа да ме убијат.:)
Па преубав е оралниот секс бе, зошто да го издркам на неа после истиот, кога може да си свршам во уста(нејзина), а она дали ќе го голта или не...нејзина работа.(препорачливо е да голтне:))
Можда и е некој потсвесен филм од порњавите шо ги глеаме, не знам...
Јас кога пружам оралка, разбирливо ми е да ја свршам неа...коа ќе почне да се витка ко кифла...:)

Иначе такви екстремни ствари, шитинг-писинг-фистинг, камшици....јок!

Иначе такви екстремни ствари, шитинг-писинг-фистинг, камшици....јок!

Можда...зашто да не, камшици знаат да бидат забавни, исто ко да си ја исплескал убо по гзето, само не те боли раката.

Иначе за голтање дилемата... ко што си кажа и претходниот гостин, коа више си лиже и пуши, јебига, нема ваљда да трчам ко идиот до шоља за да свршам негде...немој у фаца, немој на груда, немој ваму, немој таму...а тоа шприца ли шприца. Не мора да се голтне, свршувачка си е свршувачка, немој барем тие 3-4 секунди на оргазам да ги уништите...

Можда...зашто да не, камшици знаат да бидат забавни, исто ко да си ја исплескал убо по гзето, само не те боли раката....
Кинки:icon_lol:
Колку силно спенкаш ти бе па шо те боли раката??? Оф кутрата..

Туку он:
Јас не сум константна! Експериментирам во кревет, уај нот...
Екстремности не! Aбе релативно е тоа! За некој може и секси тојс да се екстремност, а не се..уел..не сите! Ама, знаат да бидт забавни:icon_lol:

Како и да е, се, as long as it feels good!
Границата варира!

Кинки:icon_lol:
Колку силно спенкаш ти бе па шо те боли раката??? Оф кутрата..

Туку он:
Јас не сум константна! Експериментирам во кревет, уај нот...
Екстремности не! Aбе релативно е тоа! За некој може и секси тојс да се екстремност, а не се..уел..не сите! Ама, знаат да бидт забавни:icon_lol:

Како и да е, се, as long as it feels good!
Границата варира!

Да не сакаш да дознаеш? :P

Иначе границата варира, да. Рекорди се рушат. Тоа што вчера ти било гадно, денеска веќе си се навикнала. Утре ќе ти здосади, ќе бараш повеќе. То поштујем :)

Да не сакаш да дознаеш? :P

Иначе границата варира, да. Рекорди се рушат. Тоа што вчера ти било гадно, денеска веќе си се навикнала. Утре ќе ти здосади, ќе бараш повеќе. То поштујем :)
Ете го тој, twisting my words again!
Непристоен предлог, а и у фамилија сакаш да ми влезеш! Е јас то не поштујем :)
Границата секогаш варира, да, ама не треба да ја занемариме!

Можда...зашто да не, камшици знаат да бидат забавни, исто ко да си ја исплескал убо по гзето, само не те боли раката.

Иначе за голтање дилемата... ко што си кажа и претходниот гостин, коа више си лиже и пуши, јебига, нема ваљда да трчам ко идиот до шоља за да свршам негде...немој у фаца, немој на груда, немој ваму, немој таму...а тоа шприца ли шприца. Не мора да се голтне, свршувачка си е свршувачка, немој барем тие 3-4 секунди на оргазам да ги уништите...

Е да...:)
Интересно би можело да биде...
Мада мене тоа камшиците најчесто ми асоцираат на зла господарка во латекс, со дилдо во другата рака...ама не за неа...:)

Мене муабетот ми беше за шприцање во уста....неќе бе маму ли му ебем...и не само она...ебате кармата шо ја имам...неќу да свршавам стално по цицки и газеви...:), или у кондоми...
Ќе платам ако треба.:vozbud:

Ете го тој, twisting my words again!
Непристоен предлог, а и у фамилија сакаш да ми влезеш! Е јас то не поштујем :)
Границата секогаш варира, да, ама не треба да ја занемариме!

Dearest, who's twisting what?? Да ти влезам?? :) Иначе не реков да ја занемариме границата, туку само да бидеме еластични, да ја модификуваме според потребите, времето и моментот.

Ја вриштам, на врвот на оргазам, миљон бои у глаа ми се вртат, фаца праам ко Гаргамел, и ти ми викаш надвор...каде бе?? Кршиш филм.

Е да...:)
Интересно би можело да биде...
Мада мене тоа камшиците најчесто ми асоцираат на зла господарка во латекс, со дилдо во другата рака...ама не за неа...:)

Мене муабетот ми беше за шприцање во уста....неќе бе маму ли му ебем...и не само она...ебате кармата шо ја имам...неќу да свршавам стално по цицки и газеви...:), или у кондоми...
Ќе платам ако треба.:vozbud:

Е тоа е тоа. Никогаш во врска не можеш да пробаш работи што може да се пробаат на страна. Не поради тоа што не сакаме. Туку поради тоа што девојката мисли дека ќе ја наречеш курва. А ние кутрите само сакаме малце кинки...

Границите секој си ги поставува индивидуално за себе.Кај секого е различно.
Јас би отишла до таму кај што ми е мене убаво.Не може неговото задоволство да биде по цена на моја болка.
Сакам да експериментирам меѓутоа задоволство треба да чувствуваме секогаш и двајцата.

Goltanje ne bukvalno ama svrsuvanje vo usta da,oral,anal,se i sesto.A fetisizmot mi e ogranicen samo na corapi so podvezici i potpetici i toa najcesto crni.Moze i pleskanje,grebenje,stiskanje bilo kade....haahha...ama bez nasilstva molam:) Sve o svemu samo igrackive mi se nekako neispiatni ama moze nekogas ke gi ispiatm kojznae,ama ne mi se bas predizvik.

Dearest, who's twisting what?? Да ти влезам?? :) Иначе не реков да ја занемариме границата, туку само да бидеме еластични, да ја модификуваме според потребите, времето и моментот.

Ја вриштам, на врвот на оргазам, миљон бои у глаа ми се вртат, фаца праам ко Гаргамел, и ти ми викаш надвор...каде бе?? Кршиш филм.
Ах дарлинг, до јазикот е, не дека ние испревртуваме реченици и си ја прилагодуваме семантиката на потребите на нашите мозочиња..кинки, перверзни или какви и да се!
У фамилија, ми ја скрати реченицата! Не играме така!
За границата не ми беше врвот на чинот поентата бре, мисандерстендинг!
Вишти ти и претворај се во Гаргамел, јас само "мостот" го праам и виткам кичма!
Јес да ние сме сестри две и сегде сложно одиме, ама нат ин бед...тоа сакав да ти кажам и за таа граница зборев!
ајт:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom