До каде сте спремни да одите?

• Креатор на темата Креатор на темата Chandler
  • Време на започнување Време на започнување
Че клај, онакво де, леген на чмаро со сиџим врзан, како појас невиности.

Епа, ете до кај сте спремни да одите. Додека вашиот ценет газ е на сигурно, до Месец се расфрлувате со сексуални слободии.

не не, си кажав јас. мислев на тој кој и да е, кој што не го знам од моја неукост и неначитаност, ама знам дека добар менаџер бил за организација на ебанки. и ко што пишав педери не, лезбејки по секоја цена(ептен ме палат, мамата) и најубајте моми од сите села и градови.
би си купил пакетчиња со вијагра, кока и уште некое секси стимулативно средство што може да се набави и нема да ебам и да го дркам две недели пред журакта.
а иначе праам све со жени, само гомна не јадам

Принцип ми е да не правам работи кои не ги сакам но такви и нема во сексот.

Acid напиша:
Вклучувајќи и Swing-parties, или до нив - ама без нив?
Da se preformuliram.
i vo niv, definitivno na toa mislev. Z`s? Da ne ti se ide navamu? :)

Aceva напиша:
Епа, ете до кај сте спремни да одите. Додека вашиот ценет газ е на сигурно, до Месец се расфрлувате со сексуални слободии.
True, true :)
Мада докажале докториве дека нервните завршетоци кај анусот се исто осетливи како и кај женската популација... Па сеа вие видете...

Do tamu do kade mene mi e normalno,prifatlivo i ubavo. po niedna cena ne prifacam da napravam bilo sto sto ne sakam,samo za da bide mojot partner zadovolen.A jas? Dali ke bidam zadovolna potoa ili ke se cuvstvuvam loso?
Epa bidejki e taka,do tamu do kade jas mozam da prifatam.Ako saka nesto povece od toa,togas se vika-slusaj,ne si odgovarame,aj ako ne pa taka...I gotovo.;)

Хмммм... :raz: ... би одел до секаде кадешто и двајцата ке се осеќаме "наши" :icon_lol: .... за "тие работи" сум секогаш со отворен ум.... се додека не и им се противиме на основните гравитациони закони и се додека не осејќам тапа болка во анусот :icon_lol:

Ја сум спремен да одам до пред огледало за да се ”аутопорнирам” оти порничи не глеам. Е сеа ако ми каже ”ај да се снимаме” или да го стори без да знам има пред цела студентарија да го покажам па нека му се смеат на срамотилукот додека предава! :pishtoldz

Macedalien напиша:
Ја сум спремен да одам до пред огледало за да се ”аутопорнирам” оти порничи не глеам. Е сеа ако ми каже ”ај да се снимаме” или да го стори без да знам има пред цела студентарија да го покажам па нека му се смеат на срамотилукот додека предава! :pishtoldz

Значи можеш да се "аутопорнираш" и пред камера :icon_lol: .... а моја претпоставка е и дека ке имаш и подобра прегледност.... сепак огледалото е статично :icon_lol: :icon_lol: .... (освен ако планираш да користиш повеќе огледала :raz: ) :icon_lol: :icon_lol:

skoro se sum probal TAKA da SHO I DA POBARA ispolnuvam :) jebiga takof sum

Eko1 напиша:
Значи можеш да се "аутопорнираш" и пред камера :icon_lol: .... а моја претпоставка е и дека ке имаш и подобра прегледност.... сепак огледалото е статично :icon_lol: :icon_lol: .... (освен ако планираш да користиш повеќе огледала :raz: ) :icon_lol: :icon_lol:

Ne - pred kamera nikako :wink:

A za ogledala - kolku sakas gi ima :pos:

Субјективните граници за тоа До Каде, кај секого се различни. Моите на пример сигурно би ги поместила кога се работи за тоа колку би сакала на партнерот да му приуштам некое задоволство за кое не сум ни помислувала дека е можно да го сторам. Дали и колку ќе уживам во тоа, па би требало и тој исто така да се запраша и ако веќе сум покажала разбирање за тие негови желби, секако дека треба многу да се потруди и тој задоволството да биде обострано доживеано:icon_lol:

gOJDO напиша:
не не, си кажав јас. мислев на тој кој и да е, кој што не го знам од моја неукост и неначитаност, ама знам дека добар менаџер бил за организација на ебанки. и ко што пишав педери не, лезбејки по секоја цена(ептен ме палат, мамата) и најубајте моми од сите села и градови.
би си купил пакетчиња со вијагра, кока и уште некое секси стимулативно средство што може да се набави и нема да ебам и да го дркам две недели пред журакта.
а иначе праам све со жени, само гомна не јадам
Дали тоа значи дека би се впуштил во "мокри игри"? Или, да појаснам, би ја вклучил и мочката во вашите секс игри?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom