Divider
Seraphim
Че клај, онакво де, леген на чмаро со сиџим врзан, како појас невиности.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da se preformuliram.Acid напиша:Вклучувајќи и Swing-parties, или до нив - ама без нив?
True, trueAceva напиша:Епа, ете до кај сте спремни да одите. Додека вашиот ценет газ е на сигурно, до Месец се расфрлувате со сексуални слободии.
Macedalien напиша:Ја сум спремен да одам до пред огледало за да се ”аутопорнирам” оти порничи не глеам. Е сеа ако ми каже ”ај да се снимаме” или да го стори без да знам има пред цела студентарија да го покажам па нека му се смеат на срамотилукот додека предава! :pishtoldz
Eko1 напиша:Значи можеш да се "аутопорнираш" и пред камера.... а моја претпоставка е и дека ке имаш и подобра прегледност.... сепак огледалото е статично
![]()
.... (освен ако планираш да користиш повеќе огледала :raz: )
![]()
![]()
Дали тоа значи дека би се впуштил во "мокри игри"? Или, да појаснам, би ја вклучил и мочката во вашите секс игри?gOJDO напиша:не не, си кажав јас. мислев на тој кој и да е, кој што не го знам од моја неукост и неначитаност, ама знам дека добар менаџер бил за организација на ебанки. и ко што пишав педери не, лезбејки по секоја цена(ептен ме палат, мамата) и најубајте моми од сите села и градови.
би си купил пакетчиња со вијагра, кока и уште некое секси стимулативно средство што може да се набави и нема да ебам и да го дркам две недели пред журакта.
а иначе праам све со жени, само гомна не јадам