До каде сте спремни да одите?

• Креатор на темата Креатор на темата Chandler
  • Време на започнување Време на започнување
Chandler напиша:
Дали тоа значи дека би се впуштил во "мокри игри"? Или, да појаснам, би ја вклучил и мочката во вашите секс игри?
не ми праела ниедна pissing, сум размишљал околу тој фејчр само не сум се инсприрал доволно за да пробам. не знам. ти?

Ја сум праел аутописинг у када - за кожата е добро. :wink: А за некој друг да ми праи писинг - не може од здравствени причини :

1. Можеш да се заразиш од туѓа мочка.
2. Не можеш од твојата :wink:

se vo granici na "normala"...ako saka da odam do mars mozebi ke mozam ama do neptun...teshko nekako...relativna rabota e toa...zavisi do baranjata i moznostite vo momentot ...:)

gOJDO напиша:
не ми праела ниедна pissing, сум размишљал околу тој фејчр само не сум се инсприрал доволно за да пробам. не знам. ти?
JOK!

Ја се спремив вечер да се јавам некому иако рискирам да ги разбудам неговите коишто доста добро ме знаат.

Мамооооооооооооооооооо!!! Ете до таму сум спремен да одам - РИЗИК!!!!

Ke storam se za da ja zadovolam devojka mi ke idam i nadvor od granica ako treba samo da i ugodam ke i ja napravam nokta bozestvena prekrasna da se cuvstvuva najsigurno pokraj mene ke i dadam na znaenje deka ne ke mozam da legnuvam da se budam bez nea ke pominam preku se KE JA ZADOVOLAM NA NAJSLADOK I NAJNEZEN NACIN

Би одела до таму до каде би се чувствувала пријатно. Работите кои не ми се допаѓаат можеби би ги пробала ама би му кажала дека не ми се пријатни и дека несакам да ги правам.
Па сепак треба да уживаме двајцата, а не едниот да се изживува со другиот.

Би одела до таму до каде би се чувствувала пријатно. Работите кои не ми се допаѓаат можеби би ги пробала ама би му кажала дека не ми се пријатни и дека несакам да ги правам.
Па сепак треба да уживаме двајцата, а не едниот да се изживува со другиот.

Точно !
Иако мал број на работи постојат кој би ми биле неугодни за правење додека сум со партнерот.

одам до каде сака мачето немам проблем барем во сексот :vozbud::vozbud: ќе и праам што сака а и нека праи што сака се додека мие убаво а тоа е секој пат кога си играм брцајкуреееееееееее

ја би идел дo крај :) :) али и моето време ќе дојде ќе ги смениме улогите и сеа прашањето е до кај би идела она :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom