- Член од
- 22 октомври 2011
- Мислења
- 404
- Поени од реакции
- 115
I jas sum za Nessa Alcarin da bide moderator.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+1I jas sum za Nessa Alcarin da bide moderator.![]()
Јас се пријавувам за модератор на религија. Но, морам да бидам искрена, досега немам отворено ни една тема во овој подфорум.
Aтеизмот значи неверување во бог и неверување во натприродното.Како може тоа да се нарекува религија? За да имаш религија ти треба бог, што атеистите очигледно го немаат. На подфорум религија добредојден е секој да учествува во расправа без оглед дали е верник или неверник. А и сметам дека отворена дискусија е ок за да можат да се откријат фанатиците и осуетат нивните испрани мозоци.
Никако муслиман да е модератор...
Fala sto me prosvetli, ne znaev.Boldot ti e na mesto, ama objektivnosta ne! Nadvor od site pravila e na ovoj podforum moderatori da bidat ateisti.
--- надополнето: 16 септември 2012 во 12:31 ---
Ironijata nastrana. Ova e golema nepravda sto se slucuva sega na ovoj podforum. Njmalce eden vernik treba da ima za moderator.
Не е иронија... тоа е реланост.Ironijata nastrana. Ova e golema nepravda sto se slucuva sega na ovoj podforum. Njmalce eden vernik treba da ima za moderator.
Глупости... како ви текнуваат вакви работи не знам!
Еве ја сум скромен верник.Rekov ironijata nastrana! Objektivno i ferski e na ovoj podforum da ima barem eden moderator vernik, i toa od onie dokazano poskromnite ( a takvi gi ima dosta ovde), i nikade ne spomnav da bide eksplicitno musliman.
Se zagrizi za tvojot status ovde i nacin na diskutiranje? Epa drugar ne se gluposti, tuku nasusna potreba za da se sredat dosta vulgarnosti i gluposti kako sto vikas so koi e prepolnet podforumov. Objektivnost da, ama za site, a ne samo za edna garnitura na clenovi.
Нема да имаш проблем ако скромниот верник мод биде Евреин?
Еве ја сум скромен верник.
Нели се слагаш?
Подржи ме и ќе дозволам зголемување на децибелите насабајле у 4.
Се шегувам, за се. Кој и да биде модератор ќе има исто проблеми со мене.
Ептен се загржив јас за мојот статус на кајгана... Не знаев дека имам статус