До и Од модераторот на подфорум Религија

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Јас предлагам слична идеја како Неса. Сум видел на други места како имаат "moderator in training" (така ги викаат), каде еден месец имаат да се покажат како модератор, и ако се доволно добри, администрацијата им грантува таков статус. Може на Неса, мене, Хепта и уште кој друг се пријави да ни дадете по една недела модераторски тренинг, to prove our worth :).

PS: Освен номинираните, јас го предлагам и The Dictator како модератор. Мислам дека би се покажал одлично.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
Чекајте, јас не бев сериозен. Кај јас модратор? За 2 часа ќе бидат банирани барем 11 луѓе! :LOL:

Јас обожавам да си муабетам со вас, доста е. Јас сум дојден да „бодам во очи“ на „мајсторите“ на теории на заговори, „окултисти“, просветлени, мајстори на своите религии кои ги следат без ? своите верувања и слични теми и слични луѓе. (y)

Јас сум надвор од натпреварот.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Добро, значи кој остана што е стварно сериозен и не се зезаше за модераторско место? Само јас и Неса?

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Aтеизмот значи неверување во бог и неверување во натприродното.Како може тоа да се нарекува религија? За да имаш религија ти треба бог, што атеистите очигледно го немаат. На подфорум религија добредојден е секој да учествува во расправа без оглед дали е верник или неверник. А и сметам дека отворена дискусија е ок за да можат да се откријат фанатиците и осуетат нивните испрани мозоци.
Fala sto me prosvetli, ne znaev.:D Boldot ti e na mesto, ama objektivnosta ne! Nadvor od site pravila e na ovoj podforum moderatori da bidat ateisti.:tapp:
--- надополнето: 16 септември 2012 во 12:31 ---
Никако муслиман да е модератор...
Ironijata nastrana. Ova e golema nepravda sto se slucuva sega na ovoj podforum. Njmalce eden vernik treba da ima za moderator.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.136
Поени од реакции
83.783
Јок.
Ја викам баш за модератор да го стаиме нашиот мал форумски Загор-те-неј, да видиме, може е стварно добро во шеријатот. И така атеистите со нивните глупави слободи во општеството, им напраија место, во Европа, да се накотат малоумнициве, па да бидеме у тек, викам.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Fala sto me prosvetli, ne znaev.:D Boldot ti e na mesto, ama objektivnosta ne! Nadvor od site pravila e na ovoj podforum moderatori da bidat ateisti.:tapp:
--- надополнето: 16 септември 2012 во 12:31 ---

Ironijata nastrana. Ova e golema nepravda sto se slucuva sega na ovoj podforum. Njmalce eden vernik treba da ima za moderator.
Aко толку си запнал верници да има еве нека има. Ама нека бидат објективни и нека дозволат секој да си го каже своето и во никој случај да не биде фанатик.

Се сложувам за другиот болд. Еве нека има верник мод за подфорумот Љубов и секс и тоа некој од оние хардкор да ни беседат за целибат, полигамија со 4 жени, секс од морање...... XD

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
Не е иронија... тоа е реланост.
Зошто да има верник? Зошто да е атеист? Треба модератор што НЕМА ДА ПРИСТРАСТЕН, што нема да се грижи дали си ти муслиман или дали некој е атеисти, христијанин итн итн...
Што зборуваш глупости со ова верник-атеист модератор? Глупости... како ви текнуваат вакви работи не знам!

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Rekov ironijata nastrana! Objektivno i ferski e na ovoj podforum da ima barem eden moderator vernik, i toa od onie dokazano poskromnite ( a takvi gi ima dosta ovde), i nikade ne spomnav da bide eksplicitno musliman.
--- надополнето: 16 септември 2012 во 12:39 ---
Глупости... како ви текнуваат вакви работи не знам!
Se zagrizi za tvojot status ovde i nacin na diskutiranje? Epa drugar ne se gluposti, tuku nasusna potreba za da se sredat dosta vulgarnosti i gluposti kako sto vikas so koi e prepolnet podforumov. Objektivnost da, ama za site, a ne samo za edna garnitura na clenovi.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.136
Поени од реакции
83.783
Rekov ironijata nastrana! Objektivno i ferski e na ovoj podforum da ima barem eden moderator vernik, i toa od onie dokazano poskromnite ( a takvi gi ima dosta ovde), i nikade ne spomnav da bide eksplicitno musliman.
Еве ја сум скромен верник.
Нели се слагаш?
Подржи ме и ќе дозволам зголемување на децибелите насабајле у 4.

Се шегувам, за се. Кој и да биде модератор ќе има исто проблеми со мене.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Se zagrizi za tvojot status ovde i nacin na diskutiranje? Epa drugar ne se gluposti, tuku nasusna potreba za da se sredat dosta vulgarnosti i gluposti kako sto vikas so koi e prepolnet podforumov. Objektivnost da, ama za site, a ne samo za edna garnitura na clenovi.
Нема да имаш проблем ако скромниот верник мод биде Евреин?

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Нема да имаш проблем ако скромниот верник мод биде Евреин?
Apsolutno ne!
--- надополнето: 16 септември 2012 во 12:42 ---
Еве ја сум скромен верник.
Нели се слагаш?
Подржи ме и ќе дозволам зголемување на децибелите насабајле у 4.

Се шегувам, за се. Кој и да биде модератор ќе има исто проблеми со мене.
Ti si poseben slucaj. Sto bi rekla Panticeva majka:" Tebi ni Bog Otac ne moze da pomogne!" :D

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.195
Ептен се загржив јас за мојот статус на кајгана... Не знаев дека имам статус :)
Не е објективно, не е ферски, ниту верски ок, да има верници-модератори на верски подфорум... Сите сте пристрастни и ќе се уништувате со другата религија која ви е најблиску за да ја имате како непријател.
Глупости предлагаш... 25% ако сте мора да има модератор :LOL:

Јас гледам дека заради такви ко тебе ќе сакам да станам модератор па да видиш што значи непристрастност. Ќе ми ти врие умот...

П.С. Нема да има муслиман за модератор и точка. Не се пени бесцелно. Вие сте уште на слабо скалило за демократија и разбирање на другите што не се муслимани. Не зезај...

Kajgana Shop

На врв Bottom