До и Од модераторот на подфорум Религија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е форум, а на форум секој има право да каже мислење, затоа не ми кажувај каква потреба имам а каква немам ок?
Двата профила кој ги посочи, беа онлајн истовремено. Тоа може многу лесно да се провери преку опцијата "Активност" на секој профил, доколку пристапот не е ограничен со прилагодувања за приватност!
Ако на профилот не стои онлајн, тоа незначи дека членот не е онлајн, затоа што постои опција тоа известување да се сокрие. Јас проверив кај двата члена, и видов дека и двајцата се активни истовремено, што значи дека или еден човек користи две интернет конекции, или дека се работи за два различни профили.
пак одговараш на н епоставени прања, има бе едни капки за уши

пак одговараш на н епоставени прања, има бе едни капки за уши
Очигледно преголем залак за разбирање ти е информацијата дека на форум секој може да те цитира и дека за тоа не му треба одобрување.

Очигледно преголем залак за разбирање ти е информацијата дека на форум секој може да те цитира и дека за тоа не му треба одобрување.

Ostaj go, neli gledas ne e vakciniran.

Luge bez common sense, kakvi sakas da se vo podforum religija?

Gi nema @Heptagram XI i Ipsissimus...da ne se banirani slucajno.
Dosaden e forumot bez niv...nema covek so koj da se svagja...:)
Ako se banirani, odma da se odbaniraat.....zivotot e kratok

незнам
за тоа админите и супер модераторите ќе ги прашаш

Gi nema @Heptagram XI i Ipsissimus...da ne se banirani slucajno.
Dosaden e forumot bez niv...nema covek so koj da se svagja...:)
Ako se banirani, odma da se odbaniraat.....zivotot e kratok
Тука сум гурџи... :) Да не ми умреш сега не ми се даваат пари за свеќи за твоја душа.

Тука сум гурџи... :) Да не ми умреш сега не ми се даваат пари за свеќи за твоја душа.
E mnogu si cicija...ni pari za sveka ne ti se dava,a neli pak za pivo....:)
Abe kakvo umiranje....procitaj shto veli baba vangja za toa:
4.509g- Covekot go zapoznava Bog.Lugeto dostignuvat tolku visok stepen na razvoj, shto mozat da komuniciraat so Bog.
4.599g-Lugeto dostignuvat besmrtnost.
Jes da sme 2 012g....ali sum blisko....(jako e a);)
Nego te nemashe na temata za toa deka jogata e religija da mi kontrirash(da ti kazam pravo, drugite diskutanti se tenka rabota)
edino ti shto malku ;) gi razbirash rabotite.......normalno i tvojot sanjashin Ipsi. Ti rekov jas deka 99% ne znaat zoshto odat na joga.

edino ti shto malku ;) gi razbirash rabotite.......normalno i tvojot sanjashin Ipsi. Ti rekov jas deka 99% ne znaat zoshto odat na joga.
А начека сега кога Ipsi е баниран па да јадеш гурабии од зад грб :P

А начека сега кога Ipsi е баниран па да јадеш гурабии од зад грб :P
Ne be brat...naprotiv....rekov, ako se banirani odma da se odbaniraat....citaj malku shto pishuvam...
Nego i tebe te nemashe na temata ....dali jogata e religija da mi kontrirash....
ne praktikuvash joga ili kako ateist te beshe sram da kazesh deka praktikuvash...

Ne be brat...naprotiv....rekov, ako se banirani odma da se odbaniraat....citaj malku shto pishuvam...
Nego i tebe te nemashe na temata ....dali jogata e religija da mi kontrirash....
ne praktikuvash joga ili kako ateist te beshe sram da kazesh deka praktikuvash...
Колку за информација Не знам зошто, заради некој што пцуеше и тепаше по форуми, а овие сеир си играа добија бан, Ипси и Мики1976. Инаку гурабиите ти се за друго не за банот, знаеш и ти сам.
И не ми е срам од ништо. Сум практикувал јога, и сега практикувам нешто слично. Не гледам дека тоа нешто се коси со тоа што сум атеист. Очигледно некои поими тебе не ти се јасни.

темава прашања за ислам, незнам дали е:
докази дека исус не е бог,
незнам дали е прашања за исус,
прашања за светото тројство
прашања зошто некој свештеник преминал во ислам
, зошто некој некаде не го прифаќа исус како бо
или пак што мислеле војсководците за исламот.
:mad:
дај малку среди ги овие, на 1 прашње само ми имаат одговорено све друго пропаганди и убедувања зошто требало да се префрлам во ислам
Поздрав и тури си една од мене
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 00:30 ---
http://forum.kajgana.com/threads/Прашања-за-Исламот-ii.43533/page-246#post-5083097
ова е тоа, простпо незамисливо:(

темава прашања за ислам, незнам дали е:
докази дека исус не е бог,
незнам дали е прашања за исус,
прашања за светото тројство
прашања зошто некој свештеник преминал во ислам
, зошто некој некаде не го прифаќа исус како бо
или пак што мислеле војсководците за исламот.
:mad:
дај малку среди ги овие, на 1 прашње само ми имаат одговорено све друго пропаганди и убедувања зошто требало да се префрлам во ислам
Поздрав и тури си една од мене
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 00:30 ---
http://forum.kajgana.com/threads/Прашања-за-Исламот-ii.43533/page-246#post-5083097
ова е тоа, простпо незамисливо:(

Пријавата за пропаганда е решена ..

Останатите ќе си добијат тоа шо заслужиле кога ќе правам чистка ...Само нека си продолжат да офтопичарат ...
затоа шо бесцелно е губење на време секојдневно за бришење на пост по пост .. и покрај јавните опоемни на тема немаат абер да престанат ... ама затоа постоат казнени поени со кои се добива бан ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom