До и Од модераторот на подфорум Религија

С

Само Човек

Гостин
Ова е форум, а на форум секој има право да каже мислење, затоа не ми кажувај каква потреба имам а каква немам ок?
Двата профила кој ги посочи, беа онлајн истовремено. Тоа може многу лесно да се провери преку опцијата "Активност" на секој профил, доколку пристапот не е ограничен со прилагодувања за приватност!
Ако на профилот не стои онлајн, тоа незначи дека членот не е онлајн, затоа што постои опција тоа известување да се сокрие. Јас проверив кај двата члена, и видов дека и двајцата се активни истовремено, што значи дека или еден човек користи две интернет конекции, или дека се работи за два различни профили.
пак одговараш на н епоставени прања, има бе едни капки за уши

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
пак одговараш на н епоставени прања, има бе едни капки за уши
Очигледно преголем залак за разбирање ти е информацијата дека на форум секој може да те цитира и дека за тоа не му треба одобрување.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.025
Очигледно преголем залак за разбирање ти е информацијата дека на форум секој може да те цитира и дека за тоа не му треба одобрување.
Ostaj go, neli gledas ne e vakciniran.

Luge bez common sense, kakvi sakas da se vo podforum religija?

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Gi nema @Heptagram XI i Ipsissimus...da ne se banirani slucajno.
Dosaden e forumot bez niv...nema covek so koj da se svagja...:)
Ako se banirani, odma da se odbaniraat.....zivotot e kratok

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
незнам
за тоа админите и супер модераторите ќе ги прашаш

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.163
Поени од реакции
12.142
Gi nema @Heptagram XI i Ipsissimus...da ne se banirani slucajno.
Dosaden e forumot bez niv...nema covek so koj da se svagja...:)
Ako se banirani, odma da se odbaniraat.....zivotot e kratok
Тука сум гурџи... :) Да не ми умреш сега не ми се даваат пари за свеќи за твоја душа.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Тука сум гурџи... :) Да не ми умреш сега не ми се даваат пари за свеќи за твоја душа.
E mnogu si cicija...ni pari za sveka ne ti se dava,a neli pak za pivo....:)
Abe kakvo umiranje....procitaj shto veli baba vangja za toa:
4.509g- Covekot go zapoznava Bog.Lugeto dostignuvat tolku visok stepen na razvoj, shto mozat da komuniciraat so Bog.
4.599g-Lugeto dostignuvat besmrtnost.
Jes da sme 2 012g....ali sum blisko....(jako e a);)
Nego te nemashe na temata za toa deka jogata e religija da mi kontrirash(da ti kazam pravo, drugite diskutanti se tenka rabota)
edino ti shto malku ;) gi razbirash rabotite.......normalno i tvojot sanjashin Ipsi. Ti rekov jas deka 99% ne znaat zoshto odat na joga.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
А начека сега кога Ipsi е баниран па да јадеш гурабии од зад грб :P
Ne be brat...naprotiv....rekov, ako se banirani odma da se odbaniraat....citaj malku shto pishuvam...
Nego i tebe te nemashe na temata ....dali jogata e religija da mi kontrirash....
ne praktikuvash joga ili kako ateist te beshe sram da kazesh deka praktikuvash...

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ne be brat...naprotiv....rekov, ako se banirani odma da se odbaniraat....citaj malku shto pishuvam...
Nego i tebe te nemashe na temata ....dali jogata e religija da mi kontrirash....
ne praktikuvash joga ili kako ateist te beshe sram da kazesh deka praktikuvash...
Колку за информација Не знам зошто, заради некој што пцуеше и тепаше по форуми, а овие сеир си играа добија бан, Ипси и Мики1976. Инаку гурабиите ти се за друго не за банот, знаеш и ти сам.
И не ми е срам од ништо. Сум практикувал јога, и сега практикувам нешто слично. Не гледам дека тоа нешто се коси со тоа што сум атеист. Очигледно некои поими тебе не ти се јасни.

С

Само Човек

Гостин
темава прашања за ислам, незнам дали е:
докази дека исус не е бог,
незнам дали е прашања за исус,
прашања за светото тројство
прашања зошто некој свештеник преминал во ислам
, зошто некој некаде не го прифаќа исус како бо
или пак што мислеле војсководците за исламот.
:mad:
дај малку среди ги овие, на 1 прашње само ми имаат одговорено све друго пропаганди и убедувања зошто требало да се префрлам во ислам
Поздрав и тури си една од мене
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 00:30 ---
http://forum.kajgana.com/threads/Прашања-за-Исламот-ii.43533/page-246#post-5083097
ова е тоа, простпо незамисливо:(

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
темава прашања за ислам, незнам дали е:
докази дека исус не е бог,
незнам дали е прашања за исус,
прашања за светото тројство
прашања зошто некој свештеник преминал во ислам
, зошто некој некаде не го прифаќа исус како бо
или пак што мислеле војсководците за исламот.
:mad:
дај малку среди ги овие, на 1 прашње само ми имаат одговорено све друго пропаганди и убедувања зошто требало да се префрлам во ислам
Поздрав и тури си една од мене
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 00:30 ---
http://forum.kajgana.com/threads/Прашања-за-Исламот-ii.43533/page-246#post-5083097
ова е тоа, простпо незамисливо:(
Пријавата за пропаганда е решена ..

Останатите ќе си добијат тоа шо заслужиле кога ќе правам чистка ...Само нека си продолжат да офтопичарат ...
затоа шо бесцелно е губење на време секојдневно за бришење на пост по пост .. и покрај јавните опоемни на тема немаат абер да престанат ... ама затоа постоат казнени поени со кои се добива бан ...

Член од
5 септември 2007
Мислења
3.848
Поени од реакции
960
Прашање: Дали функционира опцијата „Пријави мислење“?

Kajgana Shop

На врв Bottom