ДНК

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
А дали можеби сте ги слушнале во живо како звучат ? колатерална штета се :)))))))))

Беа во Select синоќа, карши мене седеа. Им знам само 2-3 песни од што ги пуштаат по дискотеки, не знам ни колку имаат.

Ме интересира само, како рапери се декларираат?
R`N`B така нешто... Ни они незнаат.:smir:

ОК ми се типците, ги бива за да направат шоу, кул фаци се на телевизија (опуштени и се тоа, особено таа емисијата што ја водеше Андреј), ама многу ме нервира што се декларираат како РАП група :tapp:. Тоа што они го прават везе си нема со рап. Еве ко што пиша DartWader, иако земале апла Gangsta Beat, од него направиле каша попара :kesa:.

Диџеј шорти пи ем си врчак андреј ти ен ти ви ај пи во звучници љубовни волшебници...
или
Диџеј шорти пи а.к.а панчо андреј деенка врчак...

Вакви ствари на почеток многу мразам... посебно болдираното... Јес да се крадени и јес да уметничко ништо во нив нема... Ама се добри хитчиња (=

Абе каков днк, антиталенти едниот си певулка нешто додека панчо се шлепа на андреј а за ништо не го бива.. се декларира како рапер, а и за тоа не го бива.Не ми е јасно како може некој да е популарен на музичката естрада а да нема допирна точка со музиката?Само кај нас го има тоа, а што е најсмешно се појавува често како жири боже сачувај а не може ни две ноти да отпее...али јебига кога глупоста би болела панчо би врескал од болка...

Дали само мене ме фаќа туѓ срам кога случајно ќе налетам на вакви бљувотини? Глеам дека темава им е мртва добри 4 години, а батињава си цепаат, снимаат ли снимаат....оној со гласчено малион е тешка патетика, боље нека фати инструмент некој ако е по музиката....а ако имаат екстра кеш нека уложат у изградба на згради, нека донираат нешто за сиромашен народ....кој ли го слуша ова напето срање!?
Она е старлета, ништо ни е смета....
:facepalm:

Оф леле, јас па мислев нешто озбилна тема за ДНК, а тоа за клошариве било :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom