Дневна доза сеир!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
male_optical_illusion.jpg

Ова е старо, ама ипак... :pos: :pos: :pos:

Добро ти е ова, мада ја бродот го видов после 15-тина секунди.
:vozbud:

ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Тамарчееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее кај сиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии. Јовеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее... шо е бре ова, како бре после за скопјани викате педери биле гледајте шо ви се случуе? (А демек ја не знам за феноменов ваш, па сеа се праам фин за да имам повод да ве зезам малку :pos: )

ал ју нид ис лав од Џон Ленон шо го отепаја hahahaha

Од досега кај шо сум поправал компјутери, конечно налетав на куќа кај шо газдата немаше НИТУ ЕДЕН штрафцигер низ цела куќа... Ок, чим нема штрафцигер, му велам: Дај донеси некој нож, ќе го отвориме куќиштето со врвот од ножот... Потаму, сликата сама ќе си кажи шо алатки ми беа понудени да го отворам куќиштето...

photo00261ez8.jpg

Добро, ми ги донесе шо ми ги донесе сите можни ножој, али... Лајцата и вилушката зошто ми ги донесе, е то уште не знам :pos2:

Од досега кај шо сум поправал компјутери, конечно налетав на куќа кај шо газдата немаше НИТУ ЕДЕН штрафцигер низ цела куќа... Ок, чим нема штрафцигер, му велам: Дај донеси некој нож, ќе го отвориме куќиштето со врвот од ножот... Потаму, сликата сама ќе си кажи шо алатки ми беа понудени да го отворам куќиштето...

photo00261ez8.jpg

Добро, ми ги донесе шо ми ги донесе сите можни ножој, али... Лајцата и вилушката зошто ми ги донесе, е то уште не знам :pos2:
wow шо е со лажицата :pos2::uvo:

А тоа сатарот да не треба да се ампутира нешто случајно.

Го знаете Lionel Richie и негована песна Hello?????

Епа бујрум баклава за сите. Lionel Richie на хелиум ја пее Hello

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom