Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стеф е се само професионалец не е.Не е вистина. Стеф си е проферсионалец во една област, оваа шпарта во се и сешто.
Што ме мешаш мори?? Што ме тагнуваш??[DOUBLEPOST=1502561204][/DOUBLEPOST]
Како што гледам девојчево е ок,знае да збори,знае да оди,не се замара,си го живее сонот а ти се замараш со неа а она си го живее животот[DOUBLEPOST=1502561335][/DOUBLEPOST]
Девојчево е ок,си го живее сонот,си го живее животот[DOUBLEPOST=1502561386][/DOUBLEPOST]
Ти имаш ментален проблем,она си го живее сонот,си го живее животот[DOUBLEPOST=1502561564][/DOUBLEPOST]Девојчево е ок и незнам зашто зборите лошо за неа,си го живее животот
Така е.Пола од тие на фб што се заебаваат со детево се со нарцисоидна пореметеност.
ејј вака се немам изнасмеано на кајгана од времето на добро познат со темата за бодибилдеритеДј-кава иде во охрид на терасата кај што работам и ни дава визитка испечатена ова она и со сите се претставува дџ марте наумоска иде се договара со газдиве на двата локали и се договара за 700 денари да пуштат музика (ми падна ептен глупо дџ да ти земат 700 денари само за музика пуштање) Ок си викам јас ај да видиме шо дџ е , вади една миксета земена од џамбо играчка за дечиња шо светит црвено сино жолто ... и незнаеше да го поврзит лаптопот со појачалото од звучниците , и викам дај аукс кабел таја вадит мрежен кабел и ми викат јас ваков користам само ... е толку беше од дџ-ката си реков ама ај...
Почвит вечерта забавата типкава пуштат виртуал дџ програма на лаптопот и си стават песни како плејлиста а миксетата не ја ни чепкат , си ги пуштат песните и оп едно време гледам ја немат а свирит музика некоја песна од пред 10 години воглавно такви пушташе цело време , туку се вртам и ја гледам застанала на плоштад гледаше некој кловн таму кај шо прајт балони од сапуница...
Значи типкава абер немат шо значит дџ , можда имат блага ретардираност ама вечерта ме правеше мене ретардиран кога ми објаснуваше дека слушалките служеле за да слушаш музика ...
Дј-кава иде во охрид на терасата кај што работам и ни дава визитка испечатена ова она и со сите се претставува дџ марте наумоска иде се договара со газдиве на двата локали и се договара за 700 денари да пуштат музика (ми падна ептен глупо дџ да ти земат 700 денари само за музика пуштање) Ок си викам јас ај да видиме шо дџ е , вади една миксета земена од џамбо играчка за дечиња шо светит црвено сино жолто ... и незнаеше да го поврзит лаптопот со појачалото од звучниците , и викам дај аукс кабел таја вадит мрежен кабел и ми викат јас ваков користам само ... е толку беше од дџ-ката си реков ама ај...
Почвит вечерта забавата типкава пуштат виртуал дџ програма на лаптопот и си стават песни како плејлиста а миксетата не ја ни чепкат , си ги пуштат песните и оп едно време гледам ја немат а свирит музика некоја песна од пред 10 години воглавно такви пушташе цело време , туку се вртам и ја гледам застанала на плоштад гледаше некој кловн таму кај шо прајт балони од сапуница...
Значи типкава абер немат шо значит дџ , можда имат блага ретардираност ама вечерта ме правеше мене ретардиран кога ми објаснуваше дека слушалките служеле за да слушаш музика ...
Ако се знаеш со таткото, еве го јутјуб каналот прати му ги нека гледа како му се глупира детето, греота е девојчето, ваљда ќе му текне да седне и да ја смири малку.Уште еднаш ќе замолам да не се навлекуваме на разговори на оваа тема и да се затвори
премногу е младо девојчето
Koj bi ja ebel ovaa vidi kolku e zamrznata. Harizma ima kako tie od vicovite za ElektraskiТоа што не се ебела ради икс причини го поврзуваат со поштење? (она а и други)
(и после некој гол што се сликал да ти било поголем грев од уништување на цела земја и народ - скроз логично)
Дј-кава иде во охрид на терасата кај што работам и ни дава визитка испечатена ова она и со сите се претставува дџ марте наумоска иде се договара со газдиве на двата локали и се договара за 700 денари да пуштат музика (ми падна ептен глупо дџ да ти земат 700 денари само за музика пуштање) Ок си викам јас ај да видиме шо дџ е , вади една миксета земена од џамбо играчка за дечиња шо светит црвено сино жолто ... и незнаеше да го поврзит лаптопот со појачалото од звучниците , и викам дај аукс кабел таја вадит мрежен кабел и ми викат јас ваков користам само ... е толку беше од дџ-ката си реков ама ај...
nemalo polud plot twist na kajganavaси ги пуштат песните и оп едно време гледам ја немат а свирит музика некоја песна од пред 10 години воглавно такви пушташе цело време , туку се вртам и ја гледам застанала на плоштад гледаше некој кловн таму кај шо прајт балони од сапуница...
.
Рaчунaј дa гo видиш oвa вo живo... Целa вечер се пресмеaв сoлзи ми течеa..nemalo polud plot twist na kajganava
I dajte be, izlozena e na internet, tolku, gotovo, kraj, cao. Barate od internet svetot da prekine so trolanje, ko da baras od cigani da prekinat da prosat na partizanska i da ti mijat shofershajbna bez da im dozvolis, ama ako bato ako ajde ke izmijam abe, abe mrs u tri lepe pizde materine klosar eden idi izmi se.
ok e, chill.