АМАН ЛУЃЕЕЕЕЕЕ
МИРРРРРРРРРРРРРРРРР
Што толку сте фатиле ремет да и стегате на девојкава.
ај да почнам со ред.
@pero_kocani, машко ти си помешал нешто, гарант!!!!
Не знаеф дека ЈувеФан личи на мене, ИСКРЕНО.
А дека Јуве е фејкер се познава по сликата од табло.
4 godz sake, get those suitz awayyyy
@JuveFan, машко, јас престанаф да пратам футбал, соодветно и со навивањето за Јуве, така да ќе те ругам до максимум.
СИТЕ ДИ ЏЕИ НА СВЕТОВ у задње време музика набавуваат од нет. Винилот е за ретки пригоди само. барем колку што пратам ја клабинг.
Фејкер е тешка навреда, хммм се двоумам дали да ти ја упатам на тебе...
@Пичји ГРИП, аман бре темава е за музика и за клупски живот... и треба да стои во музика, И ДА СУМ МОДЕРАТОР НА ТЕМАТА БИ ТЕ БАНИРАЛ ОД НЕА, БИДЕЈЌИ МУЗИКАТА НЕ ПОЗНАВА ЈАЗИЦИ СЕ ДОДЕКА ДИСКУТАТИТЕ СЕ РАЗБИРААТ МЕЃУ СЕБЕ A ТИ НЕ ДИСКУТИРАШ ЗА МУЗИКА, ИМАШ ТЕМА ПОЛИТИКА ЗА СВОИТЕ ФРУСТРАЦИИ.
@ Мистичен брачко, реметот шо му го удираа Влатко и Горан беше интересен за читање. Малку повеќе е избувлив Тоше коа станува збор за клаберство

Од сеирџиски аспект беше интересно.
@ tina, девојко добредојде на форумов. И АК-47 се вика Тоше
АК-47 е интересно момче, добар човек и одличен DJ. Својот сет сосема различно го конципира од останатите ди џеи кои најчесто пуштаат музика во МК.
Тоа дека врти повеќе прафци... паа не би рекол баш, кога за продукцијата на Дино Псарас (кога се муабетеф со него беф сеуште под импресии од неговиот жур) кажа дека не е нешто арно, сфатиф дека тој се концентрира само на хаус и поджанровите кои произлегуваат од хаусот и се сродни на него.
Го имам слушано 3-4 пати во мојот живот. И секогаш ми бил по мерак. Сепак музиката е прашање на вкус нели.
Причината за неговата уникатност е што е под сосема различни влијанија и не припаѓа на кругот на македонски хаус ди-џеи.
Keep UP da good work my friend!