Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

• Креатор на темата Креатор на темата kooperativa
  • Време на започнување Време на започнување
Кај ти отиде способноста?
МИКИ кога сме кај прашања и одговори, одговори ми дали ти си истата личност позади профилот - @STAVROPULOS ?
Да видиме дали ќе ја прекршиш заповедта - Не лажи.

МИКИ кога сме кај прашања и одговори, одговори ми дали ти си истата личност позади профилот - @STAVROPULOS ?
Да видиме дали ќе ја прекршиш заповедта - Не лажи.

Прашај го „СТАВРОПУЛОС„.
Јас стојам зад „МИКИ1„.

Прашај го „СТАВРОПУЛОС„.
Јас стојам зад „МИКИ1„.
Дали и двата профили се отворени од тебе? Ќе бидеш ли христијанин и ќе ја кажеш вистината или ќе излажеш?

Дали и двата профили се отворени од тебе? Ќе бидеш ли христијанин и ќе ја кажеш вистината или ќе излажеш?

На твоето прашање, веќе доби одговор. Не ти пасуе?

На твоето прашање, веќе доби одговор. Не ти пасуе?
Не, недобив одговор! Дали ти го отвори профилот @STAVROPULOS? Имаш образ да кажеш или ќе се криеш како кукавица?

Не, недобив одговор! Дали ти го отвори профилот @STAVROPULOS? Имаш образ да кажеш или ќе се криеш како кукавица?

Прашај го СТАВРОПУЛОС.

Еве, јас ќе го повикам наместо тебе: @STAVROPULOS, дали си ти „МИКИ1„?

Прашај го СТАВРОПУЛОС.

Еве, јас ќе го повикам наместо тебе: @STAVROPULOS, дали си ти „МИКИ1„?
Кукавица си бил, кукавица и ќе останеш! Немаш храброст да одговориш бидејќи одговорот ќе ти повлече санкција на форумов, а немаш храброст ни да излажеш, бидејќи ќе ја прекршиш заповедта на твојот имагинарен Бог.

@Ipsissimus , како да не ти е позната старата христијанска финта кога си фатен во тесно:
Пилат: „Дали си ти цар Јудејски?“
Иса: „Ти така велиш“.

И ете ти, лагата продолжува, кукавицата шири страв и бедност и се е во рамките на старо-еонскиот закон :)

Имаш или не храброст да одговориш на едно просто прашање - Дали ти го отвори профилот @STAVROPULOS ? Или ќе си останеш кукавица?
Не е бре он Ставропулос. Тоа е 300000 тиот профил на Гаро кој спама секој ден, секаде со неговите профили.

Не е бре он Ставропулос. Тоа е 300000 тиот профил на Гаро кој спама секој ден, секаде со неговите профили.
Тогаш што го спречува да каже - Не, не сум јас што стои позади профилот? Ако не е лага, зошто го игнорира прашањето?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom