MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Ако ти не си способен
Ете, ти си способен и пак немаш одговор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ти не си способен
Ај заверглај и забрмчи уште малку, и сигурно уште десет души плус ќе немаат ,,одговор".Ете, ти си способен и пак немаш одговор.
Ај заверглај и забрмчи уште малку, и сигурно уште десет души плус ќе немаат ,,одговор".
МИКИ кога сме кај прашања и одговори, одговори ми дали ти си истата личност позади профилот - @STAVROPULOS ?Кај ти отиде способноста?
МИКИ кога сме кај прашања и одговори, одговори ми дали ти си истата личност позади профилот - @STAVROPULOS ?
Да видиме дали ќе ја прекршиш заповедта - Не лажи.
Дали и двата профили се отворени од тебе? Ќе бидеш ли христијанин и ќе ја кажеш вистината или ќе излажеш?Прашај го „СТАВРОПУЛОС„.
Јас стојам зад „МИКИ1„.
Дали и двата профили се отворени од тебе? Ќе бидеш ли христијанин и ќе ја кажеш вистината или ќе излажеш?
Не, недобив одговор! Дали ти го отвори профилот @STAVROPULOS? Имаш образ да кажеш или ќе се криеш како кукавица?На твоето прашање, веќе доби одговор. Не ти пасуе?
Не, недобив одговор! Дали ти го отвори профилот @STAVROPULOS? Имаш образ да кажеш или ќе се криеш како кукавица?
Кукавица си бил, кукавица и ќе останеш! Немаш храброст да одговориш бидејќи одговорот ќе ти повлече санкција на форумов, а немаш храброст ни да излажеш, бидејќи ќе ја прекршиш заповедта на твојот имагинарен Бог.
Кукавица си бил, кукавица и ќе останеш!
Имаш или не храброст да одговориш на едно просто прашање - Дали ти го отвори профилот @STAVROPULOS ? Или ќе си останеш кукавица?Кај ја виде својата храброст?
Не е бре он Ставропулос. Тоа е 300000 тиот профил на Гаро кој спама секој ден, секаде со неговите профили.Имаш или не храброст да одговориш на едно просто прашање - Дали ти го отвори профилот @STAVROPULOS ? Или ќе си останеш кукавица?
Тогаш што го спречува да каже - Не, не сум јас што стои позади профилот? Ако не е лага, зошто го игнорира прашањето?Не е бре он Ставропулос. Тоа е 300000 тиот профил на Гаро кој спама секој ден, секаде со неговите профили.