Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 151339
oва се благите души
Ами претпоставувам дека си на Македонски форум ;-;Од кај знаеш ти што сум јас? И каква врска има националноста со ова?
И пак не ми кажа како изгледа облагодатеноста од човековата душа а како демоноопседнатоста...![]()
Мики ти кажав, то шо не сфати е твојата трагедија и макаИ пак не ми кажа како изгледа облагодатеноста од човековата душа а како демоноопседнатоста...![]()
Немој толку тешки прашања да му поставуваш.![]()
Мики ти кажав,
Мики да беше набадањето одговор, ќе си бев јас како тебе православец, мозокот в лер и викај АМИН ГОСПОТЕ и друг нек ти кажва шо теба да мислишLet3,
„набадањето„ не е одговор...
Мики да беше набадањето одговор,
Мики, до сега по дискусии уназат видовме дека библијата е составена од чоечки прикаски и бајки некогаш потикнати од празноверие некогаш од политички цели.Ето, ти „набадаш„, попут кокошка у мрачна комора и никако да „набодеш„...![]()
Мики,.
Мики Исус кога ќе дојде?Обиди се пак...
Од кај знајш? Можи ќе ти успее во наредниве пар миљарди години. Ако и‘ успеало на еволуцијата се‘ да створиТ случајно, оти не и тебе?...![]()
Мики Исус кога ќе дојде?
имате ли некоја званична дата или бројка или “набадате“
А кога иди исус, шо вели синодот?Имам(е) се‘ што е потребно за спасение.
„Вие„, што имате, освен што немате?...
А кога иди исус, шо вели синодот?
Мики, еве плус минус некој месец, кажи званично од синодот која е прогнозата за идењето на Исус?Штом ќе се исполнат времињата, Он ќе дојде.
Иначе, не ми кажа што имате а што немате?...