Дискреција или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Би аскал да ве прашам дали кога свршувате сте дискретни или рикате за да ве разбере цел комшилук?

Зависи, некад сакам да знае комшилук. Најчесто не рикам, дури и многу ретко рикам. Једино од време навреме ми доаѓа ( а потоа ми се лутат) да викам: топ оф д ворлд мам!! Или: Џеронимооооооо!!! Или јебо луд збуњеноооооогг!!!

Инаку не.

абе изглеа не сум од дискретните,комшиите постојано нешто се жалат:)

Zavisi od momentot mozhe nekad da viknam i ne komshiluk pola naselba da me razbere, a nekad nishto shtama nikoj ne me razbira sho praam :)

Тивко, Тивко. Некако ми е незгодно утредента коа ќе се видам со комшиите у лифт.

Зависи од местото на актот, нормално.

Ама како и да е, не сум од оние типови што се дерат на цел глас кога свршуваат...
Бррраааааах! АААААА! ООО! :-)

Јас лично не се дерњам, баааги сум дискретен, ама со женичката си имам мака, одвај ја навикнав да не го буди малиот...

А за комшиите ич не ме здоболе. Ко тие да не се ебат.

spooky напиша:
Тачно.
Ако сакам, ќе си урлам и никому ништо. Инаку не сум од оние типови кои што трошат енергија на неартикулисани гласови. Ама затоа пак обожавам партнерката да е таква, да писка, да мјаука, да прете...бррр.:)

Ја сум изузетно дискретна (Мацо, скидам капа:pos:). Таква сум цел живот, а поготово од кога се деси малиот трет човек во спална. Од тогаш се практицира тихојеб.
Е сеа, ако го забрише од завеса...

Аааа никако гласно. Има мали деца под мене.
А јас најчесто у раш-аур работам. Заебано е.

spooky напиша:

Пер, ако тие не урлаат, срам ми е прв да го кршам мразот.
Ако врескаат и они, ќе викам и ја. Али ако не, срам ми е.

Како први, тако други. А ја мразам да сум прв, освен ако не е некој натпревар!

StormAngel напиша:
Тачно.
Ако сакам, ќе си урлам и никому ништо. Инаку не сум од оние типови кои што трошат енергија на неартикулисани гласови. Ама затоа пак обожавам партнерката да е таква, да писка, да мјаука, да прете...бррр.:)

spooky напиша:

taka ami kako! jas bash ne obozavam maskoto da rika dodeka ona se slucuva, ali ako mu dojde slobodno neka si rikne...keef ke mi napravi...a za zensko respekt...im lici...i ubavko e nekako...:icon_lol: jas btw ne mozam da pocuvstvuvam ponekogash kolku sum glasna...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom