Дискреција или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
ne vika STENKA o o o o ohhhhh ohhhhh oh ohhhoh ohh aaa aaaa aa ooooooooooooooooooooooooooooooo bravos majstore

B O K I напиша:
ne vika STENKA o o o o ohhhhh ohhhhh oh ohhhoh ohh aaa aaaa aa ooooooooooooooooooooooooooooooo bravos majstore

Слабо,слабо:nenene: :nenene: ако останала на стенкање,тешко дека ќе вика :bravo: а уште потешко мајсторе:pos2:

Е ова е интересна тема. Викање (стенкање) при секс. И тоа е до навика. На времето, кога немавме дете, партнерката ми доста гласно стенкаше. Значи, опуштено, нема никој и се е ОК. Гласно се искажуваат емоциите. Сега имаме дете, и се се одвива потивко. Мора така, да не ја разбудиме малата. А кога остануваме сами, тогаш да.
Муабетот ми беше дека се е до навика. Задоволството не е до стенкањето (викањето). Тоа е само изразување на задоволството, а може некому да му биде и фетиш и гордост.

Znaci ovaa tema samo na maskata populacija se odnesuva?
Maskite ne go izrazuvaat nivnoto seksualno zadovolstvo na glas? :raz: cudno,cudno....

P.S Fraeru gresno nekako si i pristapil na samata tema.
Ne deka forumdziite ne te razbraa so sakas da kazes,ama koga otvaras tema bidi jasen i GLASEN! :pos: :pos:

море јас ви викам и си кажав незнам каде
ич не ми е срам онака тоа е тоа што го иполнува човекот и што го прави сексот по возбудлив и подобар

Има ваква тема, ама ај да не повторувам да разгледувате пред да отварате, дека џабе везам.
Инаку да се повторам ... викањето (мислам на викање баш) мене повеќе ми личи на глума отколку на искажување некакви чувства при чинот.
Друго ... зошто целиот муабет е насочен кон девојките? Као нема што да коментираме за вас мажите, дека многу јасно не знаете ни глас да пуштите или?
И така...:)

Onaka neznicko na uvce mu dises dlaboko da ispustes nekoe slatko glasce,da go zbudalis skroz...:back:

Не се дерам затоа што немало потреба,а и ако се дерам сигурно нема да ми донесе поголемо задоволство.

јас на пример не викам..туку онака испуштам некои гласчиња ама не сите за ме разберат..тоа зависи од тоа како се чувствувам во моментот инаку обожавам машкото кога воздивнува онака длабоко па дури и кога испушта некои гласови на задоволство

и јас викам ама не рикам и не урлам,туку онака извик со задоволство
и воздишка :icon_redf

Да,се дерам

Јас сум 25 неженет таа е 33 мажена со две деца, се гледаме неколку пати во задните 2 месеци ,страв ми е да не сум ја напунил мн често ми звони и по цел ден правиме муабет и се гледаме на камера, сешто и се ми праќа голи фотографии мн е убава, пред некој ден маж и видел дел од разговор на кој нема ништо посебно и одма и префрлил она се бранела и рекол ке извади листа на повици од мобилниот, прашање дали да продолжам дали може да ме зафркне ако е бремена и што ако го дознае мојот број ?!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom