Dishonored

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.897
Поени од реакции
31.949
Локација
Cuckedonia
Играва излегува утре, а нема тема за неа па решив да отворам. Ако има споете ја или канта.
Новата игра од Bethеseda е RPG во кое протагонистот покрај тоа што е способен со оружја, поседува посебни моќи кои ќе му помогнат да дојде до целта полесно.

Се надевам дека оваа ќе биде добра колку што ја кажуваат (значи одлична) и ако е така отидов јас во Dunwall :D

Stealth игра е ова, како слон у продавница за кристали ќе сум јас, со оглед што сум rage tank секад, директ у фаца убивам. Али ќе се пробам, зашто Bethesda и плус изгледа преубаво.

Darling Оваа игра не е на Bethesda, играта ја прави Arkane studios, во неа се наоѓа тимот одговорен за креирањето на Thief и Deus ex, Bethesda е само издавачот. Ако ништо друго пожелно е барем да ги испратите пофалбите на вистисното место.

Dark King Не е стелт ориентирана, можеш да ја играш како сакаш, ако си ја играл Deus ex знаеш на што мислам.

Igrata premnogu se potpira na toa magiite i mokite. me nervira..Ocekuvav Thief vo steampunk fazon. Da ne sudam prerano Mozda e dobar gameplayot.

Dark King Не е стелт ориентирана, можеш да ја играш како сакаш, ако си ја играл Deus ex знаеш на што мислам.

Сеедно. Така е планирана, може ти да играш како сакаш али не е тоа поентата.

Сеедно. Така е планирана, може ти да играш како сакаш али не е тоа поентата.
Поентата е да играш како што сакаш. Не за џабе имаш еден куп опции, магии што ти знам, скришни патчиња. Јас ќе одам со стелт, така е поинтересно.

Dishonored-3DM
YES this is working fine for me, haven’t had a single crash for 30 minutes straight now. I’m on Windows 7 Home Premium x64 (64-bit). I have included the latest version of the CrackOnly, you HAVE to apply the crack before playing else it will NOT work!

Dishonored-3DM
YES this is working fine for me, haven’t had a single crash for 30 minutes straight now. I’m on Windows 7 Home Premium x64 (64-bit). I have included the latest version of the CrackOnly, you HAVE to apply the crack before playing else it will NOT work!
No shit :)

може да мисли ако ја пуштиш без крак, да се зезне нешто и после и крак да ставиш би била зезната :)

Stealth игра е ова, како слон у продавница за кристали ќе сум јас, со оглед што сум rage tank секад, директ у фаца убивам. Али ќе се пробам, зашто Bethesda и плус изгледа преубаво.
Wikipedia:
Action-adventure, stealth

+1 за дарки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom