Dishonored

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Бугариве не ја заслужуваат Замунда, цело време коментираат лоша графика на играва....

Ти играше со коцки игра. Сериозно, ќе збориме пак за графика?

qube?

Abe dobra e, ali jas ocekuvav da ne mi ja faka, da puka od efekti. :D Inaku stojam i na faktot deka ima dosaden gejmplej, iako steampunk oruzja + stealth + possesion/freezetime/blink i sve toa.

Imas 10 nacini za stealth da gi mines, a ako odberes direkt u faca i 10 drugi ti dojdat i gi pretepas mislam deka gubi od poenta igrata.

Мене интересна ми е и забавна сега за сега. Ќе видиме за понатака... :)

Само мене ми е “мех“ играва?
Башка ич не е објаснето шо е со моќиве пер.
“Еј ти дојдов у сон, и ти дадов моќи, because fuck you, thats why"

Дали некој друг играва исто го потсеќа малку на Riddick? (мојата омилена игра)
Now that you mention it...totally!

Играта е една од најдобрите игри шо ги имам играно во последно време. Сигурно повеќе од пет пати го изиграв првиот атентат, а има уште толку начини за да го извршам.

Последниве два дена само оваа ја играм...I'm addicted.

Уф добро е, баш мислев дека ќе ми сецка ненормално, дека е unreal engine и според видеата што ги гледав, ама ПЦ-то не ме изневерува, супер игра. По забавна од Assassins Creed дефинитивно, но сепак, ништо револуционерно, како што рече некој неколку поста погоре.

Многу досаден првиот акт, почеток е да му ебам матер, можеле едно CGI филмче да бапнат за да се внесеме...

Baska napraile bedna kopija na Bioshock so toa magiite i 10 vida na kursumi i delovi od mecuvanjeto kako na Oblivion. Sve mozes da zemes po pat i baska upgrada na oruzjata. Grafitaka e relativno obicna, likovite se standardni so nekoj robotski dvizenja, no ako bidne interesna prikaznata vredi da se poigra :)

Многу досаден првиот акт, почеток е да му ебам матер, можеле едно CGI филмче да бапнат за да се внесеме...
Фенси е вака, моеш лево десно да глеаш. :retarded_smiley:
Baska napraile bedna kopija na Bioshock so toa magiite i 10 vida na kursumi i delovi od mecuvanjeto kako na Oblivion. Sve mozes da zemes po pat i baska upgrada na oruzjata. Grafitaka e relativno obicna, likovite se standardni so nekoj robotski dvizenja, no ako bidne interesna prikaznata vredi da se poigra :)
И мене многу ме потсеќа на биошок, може пошо е стимпанк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom