Dishonored

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Со Биошок си нема врска, ама тотално. Тоа како да каеш дека секоја игра што е FPS со тематика од војна, те потсеќа на CoD серијалот.

Играва си е ок, интересна ми е за мене што не сум stealth играч и малце треба повеќе мозгање за мисииве. Како и де, во третиот чаптер сум, и убив само 8 души можда, што е поентата ваљда...

Јас ја убив од играње, 7-8ми чаптер сум ваљда, многу сакам stealth игри, само што нејќам да поштедувам животи :) јас ги убив 99% од луѓето што ги видов, нормално без да бидам забележан. Сега за сега е супер интересна играва, се надевам дека ќе има јак крај.

П.с. препорака на некоја слична ваква stealth игра?

Baska napraile bedna kopija na Bioshock so toa magiite i 10 vida na kursumi i delovi od mecuvanjeto kako na Oblivion. Sve mozes da zemes po pat i baska upgrada na oruzjata. Grafitaka e relativno obicna, likovite se standardni so nekoj robotski dvizenja, no ako bidne interesna prikaznata vredi da se poigra :)
Aми, која игра со мечување не би била копија на Oblvion? Исто е мечувањето, не можи во First person игра инаку да изгледа.

Инаку, слична е на BioShock оти е изработена од компанијата шо ја направи BioShock 2. И плус steampunk се двете.

Интересна е приказната, ако ја имаш почната, само продолжи. :)
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 00:19 ---
Јас ја убив од играње, 7-8ми чаптер сум ваљда, многу сакам stealth игри, само што нејќам да поштедувам животи :) јас ги убив 99% од луѓето што ги видов, нормално без да бидам забележан. Сега за сега е супер интересна играва, се надевам дека ќе има јак крај.

П.с. препорака на некоја слична ваква stealth игра?

Ja играше таа мисијата со забавата кај Lady Boyle? Денес цел ден на таа мисија го отепав. :P Секако испробав, се да испотепам, со криење, берење информации, ова - она... најдобра мисија досега.

А за слична игра...Human Revolution!

Aми, која игра со мечување не би била копија на Oblvion? Исто е мечувањето, не можи во First person игра инаку да изгледа.

Инаку, слична е на BioShock оти е изработена од компанијата шо ја направи BioShock 2. И плус steampunk се двете.

Интересна е приказната, ако ја имаш почната, само продолжи. :)
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 00:19 ---

Ja играше таа мисијата со забавата кај Lady Boyle? Денес цел ден на таа мисија го отепав. :P Секако испробав, се да испотепам, со криење, берење информации, ова - она... најдобра мисија досега.

А за слична игра...Human Revolution!
Да денеска, исто и јас, на 2 пати ја играв, пошто се заебав нешто првиот пат :)

Фала на препорака, ќе ја пробам

Само што ја свртев.. Ми се допадна, иако е кратка како и сите понови игри.. Ја препорачувам дефинитивно :)

Најавено е DLC за Dishonored што треба да излезе на 11 декември.
http://www.gamespot.com/news/dishonored-dlc-out-december-11-6400634
Дефинитивно ќе го спуштам DLC-то, по секако сакав пак да ја заиграм играва. :)

А, инаку, едвај чекам за второто DLC, во кое ќе играме со Daud. Ама ќе треба да почекаме до на пролет.

Дефинитивно ќе го спуштам DLC-то, по секако сакав пак да ја заиграм играва. :)

А, инаку, едвај чекам за второто DLC, во кое ќе играме со Daud. Ама ќе треба да почекаме до на пролет.

3 пати ја свртев, се заљубив у Корво <3
Играва е супер и способностите што ги има Корво многу ме густаат, ах само тие tallboys малку ме нервираа, после со милина ги убивав :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom