Директно или индиректно додворување?

Како бе директно... чудно ми е така бе да го ебам...
отсекогаш сум одел на вториот начин, и давам до знаење но никогаш не сум и рекол на некоја - ми се свиѓаш, сакам да сме заедно...
глупо е така бе...
се разбира дека ќе се додворувам така да може да сфати дека ми се свиѓа и ако и таа сака тоа што треба само ќе си дојде...:toe:

Само спонтано...

abe jas preferiram direkno ama nekako bez mnogu uspeh pa idam na indirekno. jebiga koa ke si kazes se so sakas da si kazes kao da gi faka panika be ili pa znaat na sto se i pocinjaat fraerki da glumat. i koa ke pocnat frarki da glumat im go plesnuvam i toa u faca i cela stvar ide u kurac posle. neznam dali e do mene:nesum:

Како бе директно... чудно ми е така бе да го ебам...
отсекогаш сум одел на вториот начин, и давам до знаење но никогаш не сум и рекол на некоја - ми се свиѓаш, сакам да сме заедно...
глупо е така бе...
се разбира дека ќе се додворувам така да може да сфати дека ми се свиѓа и ако и таа сака тоа што треба само ќе си дојде...:toe:

да бе и додека да смуваш типка ке имаш 90 год или ке се стемни... шо попрво..

дирекно FTW .. барем ке знаат дека имаш муда

да бе и додека да смуваш типка ке имаш 90 год или ке се стемни... шо попрво..

дирекно FTW .. барем ке знаат дека имаш муда
ситуација, чекаш автобус, чека до тебе и ептен јака пичка...
и шо прајш?
а) ојш да и речиш да се запознајте па ак ви тргнит муабетот ќе и побараш број и после да се дешават нешо ак се дешават...
б) ојш да и речиш да се запознајте па и викаш дали си за секс?

шо е поверојатно дека ќе ти успејт...

Не се додворувам, шармирам. Ако е ,,шармирана,, у некој дел од секунда ми доаѓа дали ми се свиѓа девојката или не. Не знам јас да пријдам на некоја девојка да и се пуштам или некој друг таков шмекерски филм. Моја среќа шо претежно сум налетувал на девојки шо и не им се чека баш за прв чекор.

Нема забава во екстремна директност, ако не можам да најдам неколку поинкви начини за да помислиш дека ми се допаѓаш, зошто воопшто да се трудам

Тој ако сакат нешо, пак ќе пробат, на поинаков начин. Ако се откажит од одма, значи не е нишо сериозно.
А ова со реагирањево... чим ти се пуштат значи сакат нешо да напрајте. Е сеа аку ти одма прифатиш... ќе испадниш лесна девојка. На то мислев. Не се доискажав убо, не ми замервете, нова сум. :)

Морав за ова да те цитирам...иам праено со појќе машки муабет и ко шо на некој им е стимулација нашколо ко ќе им напишет поголема оценка да се трудет да ја задржет, а на некој ко ќе му пишет помала да се трудет да ја попрает, така и овде...не се сите исти некој одма се откажвит а некој е чика напко...

Со шарм и стил, духовито, без разлика дали е директно или не:pipi:

Најдиректно на свет :toe: неможам сега со симболи,тотеми да и објаснувам дека ми се свиѓа...ако биде нека биде сепак најубаво ми е така :vozbud: :back:

Најпрво зависти од стратегијата.. и каква е состојбата.
Некоја само што си ја запознал нема уште од одма "те сакам" ќе те смета за забеган , за фрик.. очаен..

Кружење во стилот "тресење" глупости а очигледно е што сакаш.. НЕА..Никако!

Најдобро е со непредвидливост .. НЕИЗВЕСНОСТ ... некогаш не е добро таа или тој да знае дека имаш чувства кон него/нејзе ..
НЕКА има атракција .. па тоа си оди спонтано..
-фразата те сакам не е потребна таа некогаш и ги расипува работите.. ако има привлечност,самите и ја чувствувате..

Најдиректно на свет :toe: неможам сега со симболи,тотеми да и објаснувам дека ми се свиѓа...ако биде нека биде сепак најубаво ми е така :vozbud: :back:

Како е тоа најдиркно идеш во кафич и ја гледаш убава девојка и се лупнуваш па што ќе биде нека биде... не мислиш дека би било подобро на почеток индиректно малце шмек ова она па ако те забележи и ако заприметиш дека и таа ти се подзапулува да и се пријдеш.

гласам за индиректно и го практикувам тоа =) пошто девојките кога да им пријдеш глумат лудило на почеток се занесуваат па следи и :kesa: па после шмизла е ваква, таква затоа индиректно.

Индиректно одам (aма некогаш и backfire може да се деси). и +тоа не сакам кога некоја ми оди директно, не ми е интересно, мразам кога ќе ми рече некоја прерано ми се допаѓаш и слично. Сакам повеќе да ми покаже со нејзините дела дека и се допаѓам одколку со зборови, не го ценам тоа воопшто.

Како е тоа најдиркно идеш во кафич и ја гледаш убава девојка и се лупнуваш па што ќе биде нека биде... не мислиш дека би било подобро на почеток индиректно малце шмек ова она па ако те забележи и ако заприметиш дека и таа ти се подзапулува да и се пријдеш.

гласам за индиректно и го практикувам тоа =) пошто девојките кога да им пријдеш глумат лудило на почеток се занесуваат па следи и :kesa: па после шмизла е ваква, таква затоа индиректно.
Да точно е дека после се занесуваат и летаат незнам каде :toe: ама тоа е јас сум таков...пред би отишол и на маса се би и кажал и да не ја знам...отколку да праќам димни сигнали и пораки цела ноќ,па таа да си отиде зашто не сум бил ажурен...па да ја бркам после низ цел град за да ја видам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom