leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Preispitaj se,ama znaes zosto...po sto navedi primer,neli si so deckoto
Omazai se za mene!!!
Немам пари за свадба,а не сум гагаџија

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Preispitaj se,ama znaes zosto...po sto navedi primer,neli si so deckoto
Omazai se za mene!!!

Gledas deka si off,pa moderator si majkomu bidi malku principielna lkicnost drzi se do temata...Немам пари за свадба,а не сум гагаџија![]()
Gledas deka si off,pa moderator si majkomu bidi malku principielna lkicnost drzi se do temata...
Feel some love!

Што ќе направите на вакво признание?
Или друга ситуација,ви доаѓа некој,вие сте во врска и ви кажува дека сака да ве има(страшно ве привлекува,all i want to do is make love to u ви станува омилена песна).
Јас не сум личност што предизвикува,особено не на вакви работи.Што кога вие сте личноста која предизвикува?Продолжувате до крај,се откажувате на првата кисела насмевка,идете со главата во ѕид?
Sepak postovam suptilnosНекој ќе помисли дека не ме свати,па ќе треба да се објаснуваш
I feel
toa e najinteresna igra,toa vistinski flert...
Пред неколку дена имав ladies night со неколку другарки, и меѓу останатите трачарски муабети, падна следниов:
Девојката има дечко две и кусур години, врската им е супер и се сакаат. Меѓутоа, се појавила и трета личност-нивна не-толку-блиска другарка која направила шокантно признание-и рекла отворено дека го „сака“ (или барем посакува) дечко и и дека сака да се бори за него.
Која шпанска серија еј!
Девојкава се стаписала на место и останала без зборови. Приказната не ви ја кажувам понатаму, не е ни битна.
Тоа што ме интересира е-како би изреагирале ако некогаш се најдете во ваква ситуација, трета личност да ви каже отворено дека „планира“ да ви го превземе партнерот/партнерката?
Веднаш ќе му кажете на партнерот/партнерката?
Ќе чекате личноста прво да се обиде нешто па да ви каже партнерот/партнерката?
До пред некој ден не верував дека некој може да биде волку директен и „брутален“ во признанието, па дури и толку дрзок да се обиде да превземе зафатен човек, ама ете постоеле и такви.:nemoguce:
Ништо неможе да те измрда од колосек според постовиве,тоа значи ќе немаш проблеми и ќе живееш среќно со принцот до крајот на животот.Уште да најдеш принц со вакви правопропорционални ставови,ќе можете и во пустина да опстанете![]()
Зошто дрска,си била само искрена девојката!Во таков случај ке и речам да си ја бара среќата на друго место,зш од дечко ми нема да добие ништо,на погрешна црква се моли!секако,ќе го обавестам дечко ми за ,,храбрата воинка,,Пред неколку дена имав ladies night со неколку другарки, и меѓу останатите трачарски муабети, падна следниов:
Девојката има дечко две и кусур години, врската им е супер и се сакаат. Меѓутоа, се појавила и трета личност-нивна не-толку-блиска другарка која направила шокантно признание-и рекла отворено дека го „сака“ (или барем посакува) дечко и и дека сака да се бори за него.
Која шпанска серија еј!
Девојкава се стаписала на место и останала без зборови. Приказната не ви ја кажувам понатаму, не е ни битна.
Тоа што ме интересира е-како би изреагирале ако некогаш се најдете во ваква ситуација, трета личност да ви каже отворено дека „планира“ да ви го превземе партнерот/партнерката?
Веднаш ќе му кажете на партнерот/партнерката?
Ќе чекате личноста прво да се обиде нешто па да ви каже партнерот/партнерката?
До пред некој ден не верував дека некој може да биде волку директен и „брутален“ во признанието, па дури и толку дрзок да се обиде да превземе зафатен човек, ама ете постоеле и такви.:nemoguce:

која е решена да стори се,да се бори до крај:lud:!Џабе се мачиш кукло,тоа ќе и речам,а ако продолжи со глупости,му се пушта на секој чекор,и не се разбере од збор,е тогаш
:violent1::violent1::violent1::violent1::sakas_ust:sakas_ustda a jas samo sakam da izlezam od agonijava,da si pomognam sama na sebe,zasto go doprev dnoto ,so meseci samo pagam,pagam,i nikako da stanam....tolku slakanici mi udri zivotot sto ne znam veke dali e za dobro ili loso.Se tesam so toa deka posle sevo ova na red e dobrotoСе си има своја причина, ништо не се случува туку така.