Директен „обид“ за превземање

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Нека проба, да видиме шо ќе се деси ^^

da a jas samo sakam da izlezam od agonijava,da si pomognam sama na sebe,zasto go doprev dnoto ,so meseci samo pagam,pagam,i nikako da stanam....tolku slakanici mi udri zivotot sto ne znam veke dali e za dobro ili loso.Se tesam so toa deka posle sevo ova na red e dobroto
Го допрев и јас, паѓав но научив како брзо да станувам и да ги залечувам раните, тоа треба да го научиш.
Едно нешто научив, во животот секој човек еднаш мора да го добре дното за да види што имал а што изгубил и да го цени она што ќе го има во понатамошниот живот.
И исто така научив дека после зло доаѓа нешто добро и после секое добро доаѓа зло.

Знај дека лушето повеќе ќе се трудат да те придобијат кога ќе се однесуваш како да не ти е гајле за нив, такви се луѓето, кога нешто не е во ред се трудат да го порправат а кога иде се како што треба тогаш многу помалку обврнуват внимание на тоа.
--- надополнето: 4 јули 2012 во 16:14 ---
Нека проба, да видиме шо ќе се деси ^^
Ќе се деси нешто кога нема да ти биде гајле за тоа, се додека се грижиш безбедна си.
Сите се јаки на зборови, делата се битни не зборовите.
Сакаш ништо да не се случи, стави и до знаење што ќе биде ако нешто проба да направи, страв лозје чува, знаеш.

Мене ако проба некој да ми ја преземе што можам да сторам, да го претепам можам но што добивам со тоа, џабе ако и она сака да биде со него.
Како што реков и претходно: се се случува со причина, ништо не се случува туку така.

Ќе се деси нешто кога нема да ти биде гајле за тоа, се додека се грижиш безбедна си.
Сите се јаки на зборови, делата се битни не зборовите.
Сакаш ништо да не се случи, стави и до знаење што ќе биде ако нешто проба да направи, страв лозје чува, знаеш.

Мене ако проба некој да ми ја преземе што можам да сторам, да го претепам можам но што добивам со тоа, џабе ако и она сака да биде со него.
Како што реков и претходно: се се случува со причина, ништо не се случува туку така.
Такви работи се ставаат до знаење коа се почиња здрава врска, златен, не допрва :)
Ако се дрзне нешо да напраи, последно ќе биде, бар не сум изгубила време ^^

Такви работи се ставаат до знаење коа се почиња здрава врска, златен, не допрва :)
Ако се дрзне нешо да напраи, последно ќе биде, бар не сум изгубила време ^^
А ти да не гледаш на карти дека оваа врска ти е озбилна а претходната не ти била .?
Нема неозбилна врска, сите врски се озбилни, неозбилна врска е кога ти си мажена тој женет а се гледате само за една работа сите останати врски се здрави и озбилни, а стануваат неозбилни поради она што го рече: не допрва, а кога 5 до 12 веќе е касно.

А ти да не гледаш на карти дека оваа врска ти е озбилна а претходната не ти била .?
Нема неозбилна врска, сите врски се озбилни, неозбилна врска е кога ти си мажена тој женет а се гледате само за една работа сите останати врски се здрави и озбилни, а стануваат неозбилни поради она што го рече: не допрва, а кога 5 до 12 веќе е касно.
А поентата ти е .. ?

haha Кој што надробил ќе си срка....правило во животот
И онаа будалана што ми ја уништи врската ке си се насрка....само кога

Врската ја уништувате вие двајца, а не некој трет. Едниот дозволил уште некој да влезе во игра. Можеш до бескрај да ја браш вината во третата особа, ама никогаш нема да ја најдеш. Ти си сакала некого, но тој не те сакал онолку колку што си мислела дека те сака, па откако дечкото ја вклучил и другата девојка во игра, ти, сакала - нејќела, си морала да сфатиш дека едната е вишок, епа вишокот си била ти, односно за тебе немало место.

Го сркаш само она што ТИ си го дробиш. Никој не може да те натера да направиш нешто со сила.

Lol prvo cenam takva hrabrost. Sepak ima premnogu ribi vo moreto pa ako ja osvoi slobodno neka ja nosi. Ke si fatam druga. Ako ja sakam treba i ona da me saka taka? Ako ona ne me saka togas podobro neka se nosi porano nego da mi go gubi vremeto. Jas ne se zamaram so gluposti ako e ona plitka toa e nejzin problem.

Interesno bi bilo ako ne ja sakam ni jas bas mnogu. Togas najverojatno hm bi razmisluval porazlicno i bi mu ponudil 3ka ako ona prifati ili bi napravil grupnjak od ova lol

А поентата ти е .. ?
Поентата е:
Сваќаш колку била вредна одкако ќе ја изгубиш.

Во пракса сите ние викаме еј што е ова не е толку скапо, а сваќаме дека вредело одкако ќе го изгубиме, така е буквално со све, со луѓето покрај нас, нештата покрај нас, материјалните средства идр.
Затоа ти кажувам дека вреди, бори се, зашто покасно ќе биде предоцна,

Поентата е:
Сваќаш колку била вредна одкако ќе ја изгубиш.

Во пракса сите ние викаме еј што е ова не е толку скапо, а сваќаме дека вредело одкако ќе го изгубиме, така е буквално со све, со луѓето покрај нас, нештата покрај нас, материјалните средства идр.
Затоа ти кажувам дека вреди, бори се, зашто покасно ќе биде предоцна,
Да се борам? Да му плачам lele nemoi dame ostavas za neja jate sakam?
Таман РАБОТА.
Ако решил дечкото да бега, јасно е више се :)

Да се борам? Да му плачам lele nemoi dame ostavas za neja jate sakam?
Таман РАБОТА.
Ако решил дечкото да бега, јасно е више се :)
Зашто сите одма сваќате дека треба да се плаче и да се папучарите, да ако решил да те остави ќе те остави, тоа знам по себе.

Но не е све во папучарењето, и до разговорот е, се зависи од тоа колку се отворате еден спрема друг, колку многу знае за тебе и колку ти знаеш за него емотивната страна секогаш успева, колку повеќе наете еден за друг толку повеќе работи ве поврзуваат кои е потешко да се занемарат.
Еве пошто веќе почнав еве ти мала помош: ако секогаш збори за работата, колегите, колешките и случувањата на работа тоа значи дека сеуште не ти верува, ако ти кажува дека планира да прави големи работи како да ја среди собата, куќата, станот тоа значи дека има планови за ваша заедничка иднина.
Има уште доста други работи кои кажуваат многу но се зависи од тоа како ќе се сватат, исти сте и вие и кажувате многу со говор на тело, вакви реченици кои во себе имаат скриено значење идр.

Зашто сите одма сваќате дека треба да се плаче и да се папучарите, да ако решил да те остави ќе те остави, тоа знам по себе.

Но не е све во папучарењето, и до разговорот е, се зависи од тоа колку се отворате еден спрема друг, колку многу знае за тебе и колку ти знаеш за него емотивната страна секогаш успева, колку повеќе наете еден за друг толку повеќе работи ве поврзуваат кои е потешко да се занемарат.
Еве пошто веќе почнав еве ти мала помош: ако секогаш збори за работата, колегите, колешките и случувањата на работа тоа значи дека сеуште не ти верува, ако ти кажува дека планира да прави големи работи како да ја среди собата, куќата, станот тоа значи дека има планови за ваша заедничка иднина.
Има уште доста други работи кои кажуваат многу но се зависи од тоа како ќе се сватат, исти сте и вие и кажувате многу со говор на тело, вакви реченици кои во себе имаат скриено значење идр.
Прво, ја неам проблем со ова, just for the record xD
Второ, нити ми збори за случувања на работа, нити за бојата на колевката од нашето бебе :( И како јас сега да знам? :(
B/s
И нема шо да се разговара на таа тема, да го убедуем ја партнерот дека не треба да ме остаи.
Незнам како да ти објаснам, ако не разговараш ти со девојката секој ден, разговор у 5 до 12 нишо нема да среди.
On ze other hand, ако разговараш секој ден и си сигурен дека е се' океј, нема шо да се тресеш дали некој и' се пушта или не :D

Прво, ја неам проблем со ова, just for the record xD
Второ, нити ми збори за случувања на работа, нити за бојата на колевката од нашето бебе :( И како јас сега да знам? :(
B/s
И нема шо да се разговара на таа тема, да го убедуем ја партнерот дека не треба да ме остаи.
Незнам како да ти објаснам, ако не разговараш ти со девојката секој ден, разговор у 5 до 12 нишо нема да среди.
On ze other hand, ако разговараш секој ден и си сигурен дека е се' океј, нема шо да се тресеш дали некој и' се пушта или не :D
Разговарате ли воопшто или само се гледате за онаа работа, ако е второто ништо од заедничката иднина.

Продавам/изнајмувам петгодишни, десетгодишни и дваесетгодишни романтични планови за врска/брак под поволни услови.
Плановите се "кројат" според желбите на клиентот.Квалитетот и квантитетот на зборување со и на партнерот се моделира во рамки на стандардниот циркуларен договор.
Повеќе по ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom