Директен „обид“ за превземање

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Ostaj tie prikazni! Ne veruvam deka nekoj normalen bi napravil od gotovo veresija EJ!!!
Ako partnerot podpadne pod vlijanie na napagach togash ne vredi DA! Ama jas svesno da dozvolam za ona shto e moe da se bori nekoj drug so mene?:kesa: Ufff ni u ludilo!

ednostavno ke gledam da go zadrzam deckoto a na nea javno ke i aknam samar!da se zasrami malce pa posle ke se boram za nego

Директен одговор на прашањето...
Ќе му сменам личен опис па ни мајка му после нема да го сака не па женски :)

Ќе му го запеам рефренот од новиот хит на Драган Којич Кеба- Ти ходаш са нјом.

Од прва ќе помислам дека тоа е некаква скриена камера...незнам кој има таква храброст и смелост!
Еве да претпоставиме дека тоа се случи...не знам како ќе реагирам,веројатно тоа е по малку чудно и несекојдневно...ама сигурно би рекол„еве ти ја,твоја е!“
Во тој случај ќе бидам љубопитен како би реагирала таа:)
Ама сигурно нема да му честитам за смелоста!

...ама сигурно би рекол„еве ти ја,твоја е!“
Во тој случај ќе бидам љубопитен како би реагирала таа:)!

Ако баш тоа му го кажеш, биди сигурен дека и двајцата ќе добиете по една шамарчина од неа. И потоа ќе се сврти и ќе си отиде......сама :):)!!

Таква импровизација со оцртување на нејзината рака на моето лице пред непозната личност ќе има и спротивен ефект,зошто од акција ќе има и реакција:)
Инаку тоа „еве ти ја твоја е“е кажано во иронија,која таа ќе ја сфати се надевам...
Абе сега девојкиве не можеш да ги разбеиш,шо знајш ако е поубав од мене и ако врти со прстот клуч од BMW,можеби ќе си замине со него:)

Аха, а кому си ироничен, нему? И како? Со тоа што ја спушташ неа на ниво на предмет во твоја сопственост?
Ако не е негова, значи е твоја, пошто нели користиш иронија. Ама сепак (меѓу редови без да сакаш кажуваш дека) е нечија сопственост...:) Моја/твоја небитно...:)

Аха, а кому си ироничен, нему? И како? Со тоа што ја спушташ неа на ниво на предмет во твоја сопственост?
Ако не е негова, значи е твоја, пошто нели користиш иронија. Ама сепак (меѓу редови без да сакаш кажуваш дека) е нечија сопственост...:) Моја/твоја небитно...:)
Знаеш прл сега ме потсети на една случка...порано пред неколку години со друштвото пиевме во една кафана,келнерот дојде и ни рече „дечки треба да станете од масата зошто ми треба“(демек била резервирана пред нас)
Јас се помрднав малку со стролот на кој седев и му реков,ако ти треба масата еве да си ја земиш...и него јасно му беше дека нема да ја напуштиме масата на која седевме.
Ова може да се поистовети со претходниот мој пост,ако пак не можеш да ме разбереш ќе ти пратам пп:)

Што ќе направите на вакво признание?
Или друга ситуација,ви доаѓа некој,вие сте во врска и ви кажува дека сака да ве има(страшно ве привлекува,all i want to do is make love to u ви станува омилена песна:)).
Што кога вие сте личноста која предизвикува?Продолжувате до крај,се откажувате на првата кисела насмевка,идете со главата во ѕид?

Јас само еден коментар да додадам,обожавам предизвик:)

Што ќе направите на вакво признание?
Или друга ситуација,ви доаѓа некој,вие сте во врска и ви кажува дека сака да ве има(страшно ве привлекува,all i want to do is make love to u ви станува омилена песна:)).
Што кога вие сте личноста која предизвикува?Продолжувате до крај,се откажувате на првата кисела насмевка,идете со главата во ѕид?

Јас само еден коментар да додадам,обожавам предизвик:)
Ми се има ова случено, ама не сум подлегнала на предизвикот. Не дека во моментот не сум се возбудила и не ми пораснало его до плафон и не сум се почувствувала dirty, ама не сум прифатила од причина што сум била во врска и нема шврљање на страна.

А јас не сум толку директна (дури и дрска) за да се осмелам така да му признаам на некој кој е во врска дека сакам да го легнам. Чак и да не е, мали се шансите дека така од ведро небо ќе му плеснам во фаца дека сакам да го плеснам. :pos: Повеќе ми лежат посуптилните знаци на заведување.

Postovam postovam!na kraj site srekni i veseli

Не би рекла:)Директноста има висок процент во освојување,ствар на карактер и потреби.Гласам за директност.

Не би рекла:)Директноста има висок процент во освојување,ствар на карактер и потреби.Гласам за директност.
Разликата е што ти можеш да си директен и на суптилен начин (колку и да е суптилно, сепак ќе биде доволно јасно за „жртвата“ да ја сфати пораката), а и на директен, па чак и нападен начин. Мене ми е посвојствен тој првиот. И не викам дека вториот не носи можеби подобри резултати, ама факт е дека се работи за различни карактери и дека додека еден ќе те величи што директно си му пришла, друг ќе се исплаши од твојата нападност, трет ќе те доживее на трет начин итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom