Дилема

Да имаш акал колку што се фалиш, до сега ќе дадеше барем еден одговор на поставените прашања...
Одговорите се дадени многу пати, ама никако да ти се подразјаснат, можеби поради тоа што за да ти бидат јасни, потребен е акал. Видиш, немаш проблем само мене да ме разбереш, ќе да е дека не бил до мене проблемот.

Подразјасни ги: напни ја својата генијалност.
Има една институција - скопје лево. Обрати се таму, тие се специјализирани за напнување со случаи како твојов.

Хокинг вели дека гравитација не функционира како што замислил Мики. Поголемите тела не вртат околу помалите во ниеден случај

Хокинг вели дека гравитација не функционира како што замислил Мики. Поголемите тела не вртат околу помалите во ниеден случај
Сега ќе имаш "мудрост" од типот - докажи дека сонцето е поголемо.

А Хокинг ја видел гравитацијата или?...

...
Ако и покрај се пак одговориш со прашање или дадеш некој неконкретен одговор тогаш ке те сметам за несериозен соговорник и како таков ке те третирам во понатамошната комуникација.
Ау немој така молимте.
Овакво суштество се закани бе, дека у будучност ќе смета некого за несериозен...:lolzz:

Има една институција - скопје лево. Обрати се таму, тие се специјализирани за напнување со случаи како твојов.

Ова го велиш од лично искуство или?...

Ова го велиш од лично искуство или?...
Да, досегашното мое искуство вели дека случаите како тебе, единствено таму имаат какви такви шанси да се опраат.

Да, досегашното мое искуство вели дека случаите како тебе, единствено таму имаат какви такви шанси да се опраат.

Значи, имаш лично искуство, што за мене е доволно како одговор.

А Хокинг ја видел гравитацијата или?...

Веќе извесно време не ги читам темите за религија, сега случајно ја зачитав оваа. Се сеќавам дека лупаше глупости без усул, ама оваа блеска.
Навистина не разбирам зошто имаш потреба да се бламираш на овој начин. Срамота е, човек во години. Сериозно не разбираш до кој степен делуваш глуп со вакви муабети?

Значи, имаш лично искуство, што за мене е доволно како одговор.
Гледаш, дури и овој пат на дело потврдуваш дека без разлика колку некој ќе се напнува, ти нема да го разбереш. Не губи ни минута, барај си чаре во институции што се специјализирани да се напнат за да ти помогнат. Моето лично искуство вели, колку и да се напнувам, нема да разбереш....

Мики е пример за приказната кога некогаш на некој Еским му покажале жирафа. Тој покажал со прст кон неа и рекол јас не верувам дека постои вакво животно.

Последно уредено:
Веќе извесно време не ги читам темите за религија, сега случајно ја зачитав оваа. Се сеќавам дека лупаше глупости без усул, ама оваа блеска.
Навистина не разбирам зошто имаш потреба да се бламираш на овој начин. Срамота е, човек во години. Сериозно не разбираш до кој степен делуваш глуп со вакви муабети?

Во ред: еве ти си препаметен па дури заоѓаш у генијалност.

Одговори ми: да си ја видел гравитацијата или и ти ќе почнеш да упатуваш навреди, криејќи ја (попут птичка...) својата генијалност зад навредливите зборови?[DOUBLEPOST=1451315720][/DOUBLEPOST]
Моето лично искуство вели, колку и да се напнувам, нема да разбереш....

Толку од твојата генијалност?...

Толку од твојата генијалност?...
Колку што од слепиот може да се очекува да види изгрејсонце, толку од тебе може да се очекува да препознаеш генијалност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom