Дилема

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Да имаш акал колку што се фалиш, до сега ќе дадеше барем еден одговор на поставените прашања...
Одговорите се дадени многу пати, ама никако да ти се подразјаснат, можеби поради тоа што за да ти бидат јасни, потребен е акал. Видиш, немаш проблем само мене да ме разбереш, ќе да е дека не бил до мене проблемот.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Хокинг вели дека гравитација не функционира како што замислил Мики. Поголемите тела не вртат околу помалите во ниеден случај

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Хокинг вели дека гравитација не функционира како што замислил Мики. Поголемите тела не вртат околу помалите во ниеден случај
Сега ќе имаш "мудрост" од типот - докажи дека сонцето е поголемо.

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
А Хокинг ја видел гравитацијата или?...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.261
Поени од реакции
84.356
...
Ако и покрај се пак одговориш со прашање или дадеш некој неконкретен одговор тогаш ке те сметам за несериозен соговорник и како таков ке те третирам во понатамошната комуникација.
Ау немој така молимте.
Овакво суштество се закани бе, дека у будучност ќе смета некого за несериозен...:lolzz:

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Има една институција - скопје лево. Обрати се таму, тие се специјализирани за напнување со случаи како твојов.
Ова го велиш од лично искуство или?...

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Да, досегашното мое искуство вели дека случаите како тебе, единствено таму имаат какви такви шанси да се опраат.
Значи, имаш лично искуство, што за мене е доволно како одговор.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
А Хокинг ја видел гравитацијата или?...
Веќе извесно време не ги читам темите за религија, сега случајно ја зачитав оваа. Се сеќавам дека лупаше глупости без усул, ама оваа блеска.
Навистина не разбирам зошто имаш потреба да се бламираш на овој начин. Срамота е, човек во години. Сериозно не разбираш до кој степен делуваш глуп со вакви муабети?

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Значи, имаш лично искуство, што за мене е доволно како одговор.
Гледаш, дури и овој пат на дело потврдуваш дека без разлика колку некој ќе се напнува, ти нема да го разбереш. Не губи ни минута, барај си чаре во институции што се специјализирани да се напнат за да ти помогнат. Моето лично искуство вели, колку и да се напнувам, нема да разбереш....

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.604
Мики е пример за приказната кога некогаш на некој Еским му покажале жирафа. Тој покажал со прст кон неа и рекол јас не верувам дека постои вакво животно.

Последно уредено:

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Веќе извесно време не ги читам темите за религија, сега случајно ја зачитав оваа. Се сеќавам дека лупаше глупости без усул, ама оваа блеска.
Навистина не разбирам зошто имаш потреба да се бламираш на овој начин. Срамота е, човек во години. Сериозно не разбираш до кој степен делуваш глуп со вакви муабети?
Во ред: еве ти си препаметен па дури заоѓаш у генијалност.

Одговори ми: да си ја видел гравитацијата или и ти ќе почнеш да упатуваш навреди, криејќи ја (попут птичка...) својата генијалност зад навредливите зборови?[DOUBLEPOST=1451315720][/DOUBLEPOST]
Моето лично искуство вели, колку и да се напнувам, нема да разбереш....
Толку од твојата генијалност?...

Kajgana Shop

На врв Bottom