Џорџ Флојд

• Креатор на темата Креатор на темата whatto
  • Време на започнување Време на започнување
Толку деструктивно огромно его како кај овие "демократите" немам видено. Заради вакви пиздарии го изгубија "плавиот ѕид'' кај што доминираа стотина години, а оваа година како шо тргнале ни една тула нема да им остане.

Ај Трампистиве што кампуваат, а овие левите што во „слободната“ зона тераат закони
EafEZQ8XsAE7yok.png

Да не го избришат :)

За да им се приклучат им праат тест за ретаредираност изгледа...

Кој лажен трол пост е тоа, не верувам дека си толку наивен да не приметиш.

Кој лажен трол пост е тоа, не верувам дека си толку наивен да не приметиш.
И рушењето на Вашингтон ? И палењето на америчкото знаме? И white guilt трипот ?

или да ги прашаме cnn дали е вистина?

Последно уредено:
Еден мртов 11 ранети во пресметка во минеаполис

Defund the police...

И да... Повторно на CNN ништо за ова.

Ова до изборите ќе биде вистинска канонада на локален хаос.Господин Трамп одржа одличен говор во Оклахома но тактиката која ја има во однос на протестантиве не ме бендиса.
Ако победи Трамп ќе дојде до масовен хаос и обид за улично рушење на Трамп,ако победи опозицијата се ќе се смири како никогаш да не било.
Ви навираат спомени и сеќавања од многу места по светов и кај нас.

Ова до изборите ќе биде вистинска канонада на локален хаос.Господин Трамп одржа одличен говор во Оклахома но тактиката која ја има во однос на протестантиве не ме бендиса.
Ако победи Трамп ќе дојде до масовен хаос и обид за улично рушење на Трамп,ако победи опозицијата се ќе се смири како никогаш да не било.
Ви навираат спомени и сеќавања од многу места по светов и кај нас.

Па види само каква патетика се овие од CHAZ, рекламите за Трамп сами се пишуваат. Стратегијата да ги окарактеризираат сите противници како расисти не работи, тоа го видовме во 2016 год. на претседателски избори, Brexit и 2019 избори во Велика Британија. Не гледам како Sleepy Joe би го победи Трамп.

Изживување... одвратно...

Мајстори за sucker punch. wassup my niggа..... ако имаме сите потекло од африка, оти белците да не можат да го користат зборот nigga, плус со самото тоа што си го земаат зборот како нивен прават раздор помеѓу расите

член сум на некои fb групи за епска фантастика
и ми доаѓа на fb некаков линк за некаква група на црни писатели на епска фантастика
кој курац?
како тоа црни писатели на епска фантастика?
зарем е ок такво нешто да постои, кога у исто време, ако некој напраи група за бели писатели на епска, ќе му се кажат на глава и ќе го убијат?

член сум на некои fb групи за епска фантастика
и ми доаѓа на fb некаков линк за некаква група на црни писатели на епска фантастика
кој курац?
како тоа црни писатели на епска фантастика?
зарем е ок такво нешто да постои, кога у исто време, ако некој напраи група за бели писатели на епска, ќе му се кажат на глава и ќе го убијат?
Im trebaat safe spaces za da si go iskazat slobodno crnstvoto :icon_lol:

а мене не ми треба?
'' White men have no idea how it feels to be constantly under attack'' или така нешто имаше изјавено Лена Данам гремлинот. За тебе цел свет е сејф спејс :icon_lol:

Иначе пред некое време, на playwriting сабредитот имаше едно црнче што напишало драма во која црнец крал владее со светот и користи бели робови. Бараше фидбек за драмата, ама не ја имаше споделено, туку имаше ставено линк од Амазон за да си ја купиш. Можеш да претпоставиш како беа наречени сите кои пробаа да му објаснат дека не може да бара фидбек на таков начин:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom