Darling
High Value
Ama ne razbiras, kradenje, unistuvanje, i slicno se demokratski nacini, oti mirni civilizirani protesti ne ja prenesuvale porakataАвтоматски споено мислење:
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama ne razbiras, kradenje, unistuvanje, i slicno se demokratski nacini, oti mirni civilizirani protesti ne ja prenesuvale porakataАвтоматски споено мислење:
![]()
сите станаа професионални активисти и демонстранти....Do what the TV tells you to
Го прочита цел текст?![]()
Github is replacing the word master to avoid slavery references. Deal with it.
Github is replacing the term "master" with a neutral term. I think it's weird. But my opinion sucks.dev.to
Edna od poretardiranite raboti sho izlegoa od nastanive.
Како што вие либералите вадите секого од контекст?Го прочита цел текст?![]()
Не.Добро се наместив за пенал изгледа.
Ova e bitnata informacija:Го прочита цел текст?![]()
Аха, добро.Ova e bitnata informacija:
GitHub is working on replacing the term "master" on its service with a neutral term like "main" to avoid any unnecessary references to slavery, its CEO said on Friday.via zdnet
A ne licnoto mislenje na avtorot vo vrska so terminite.
Има неколку случки во серијата која денес можеби не би се сметале за хумор, туку за говор на омраза.![]()
По „Однесено со виорот“, можно е и „Сплетки“ да бидат повлечени од ТВ-програма
Британските медиуми пренесуваат дека популарната хумористична серија „Сплетки“ (Only Fools and Horses) најверојатно ќе претрпи одреден вид цензура „порадиmakfax.com.mk
![]()
Апсолутно. Филмовите и сериите го отсликуваат општеството во времето во кое се направени. Најдобар доказ за тоа се денешните филмови и серии.Серијата според мене е една реална слика на едно тогашно опшество и реална слика на таа класа на луѓе, пред се во сериите треба да има слобода на изразување, па нели тоа е демократијата.
Со ваквиве дебилни постапки антифа само ја засили позицијата на Трамп.Имам другар во Њу Џерси вика белциве и азијатите се наоружуваат до заби.Преку qr им е веќе.Прашање на време е кога цалава ситуација ќе ескалира.Се обесмисли и се разводни и таа малку порака што ја имаше се ова во моментот кога се собраа тие бездомници, генгбенгери и распрдени белци-хипстери во Сиетл и направије некоја имрповизирана хипи комуна, кљукани од Доминос и Старбакс кои ќаруваат со самото тоа што амбалажите им се гледаат на секој канал.
Борбата им ја киднапираа корпорациите кои ќе им ја користат за да им пласираат производи, а кај оноа нерасистичко, бело америчко население што живее меѓу двата брега само створија контра ефект.
Поддршката за ќутек ќе расте од ден во ден и мислам дека кај и да е ќе игра пендракот.
Кога @ЈуријАркадиевич ќе престане да се кези од сенките како пизда ...Со ваквиве дебилни постапки антифа само ја засили позицијата на Трамп.Имам другар во Њу Џерси вика белциве и азијатите се наоружуваат до заби.Преку qr им е веќе.Прашање на време е кога цалава ситуација ќе ескалира.